Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Les escoles municipals d’iniciació esportiva de Torrent donen el tret d’eixida a la programació anual

octubre 2, 2020

Tenis, patinatge, natació, pilota, futbol o gimnàstica rítmica són algunes de les activitats entre les quals han pogut triar els xiquets i xiquetes del municipi

Ahir a la vesprada es van iniciar les activitats de les escoles municipals d’iniciació esportiva (EMIE) de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent (FDM). Així, els xiquets i xiquetes de la ciutat poden triar entre una ventall variat de modalitats com ara handbol, patinatge, tenis, frontenis, natació, pilota, rugbi o esport adaptat, en el marc de les EMIE, que són dependents de la FDM. I d’altra banda han tingut una altra opció amb el programa gestionat pels clubs esportius del municipi (EIE), compost per l’atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica i judo.

“Un dels objectius d’aquestes activitats és promocionar l’esport base entre el públic infantil i juvenil”, ha explicat Susi Ferrer, regidora d’Esports. Enguany els grups s’han reduït per a adaptar-se a les circumstàncies, garantint la seguretat de les persones participants. Entre les mesures preses, a més, s’han substituït les activitats extraescolars en els col·legis “des de la FDM s’han buscat espais alternatius que complisquen tots els protocols sanitaris i higiènics”, ha apuntat la regidora.

Activitats per a majors

D’altra banda, ahir també es van reiniciar les activitats dirigides a les persones majors en el pavelló esportiu El Vedat, el complex esportiu La Cotxera i el centre Sant Marc. Gimnàstica de manteniment, Pilates, aeròbic, zumba o GAP són algunes de les propostes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.