Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Les associacions de Torrent participen en una jornada sobre les noves obligacions documentals

abril 19, 2018

Al llarg de l’any estan previstes sessions per a ajudar els col·lectius en la seua gestió i en la realització de tràmits administratius

Davant el canvi de legislació que afecta les associacions de Torrent, la Delegació de Participació Ciutadana ha organitzat unes sessions formatives en diferents matèries, que van arrancar ahir amb un taller sobre les obligacions documentals en el Centre de Majors Mare Déu de l’Olivar, en col·laboració amb la Fundació Horta Sud. En esta ocasió, s’hi han inclòs també com a novetat els clubs esportius.

Les associacions de la ciutat, més de 200 de tots els àmbits, tenen l’oportunitat al llarg de l’any de participar en les diferents sessions previstes. Al maig, segons va explicar la regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer, que va presentar ahir la xarrada, “està previst que se celebre una sessió per a ajudar les organitzacions durant els tràmits de petició de subvencions. Més endavant, al setembre, tindrà lloc una jornada sobre les obligacions fiscals i, a l’octubre, una sobre pedagogia de les associacions”.

Esta estratègia se suma a altres jornades formatives que ja han tingut lloc com una d’adaptació a la gestió electrònica. Malgrat la complexitat de les exigències de la Llei 39/2015 de Procediments Administratius, el consistori ha posat tots els recursos que estan al seu abast per a facilitar a la ciutadania l’adaptació a la nova realitat administrativa. Des de l’entrada en vigor de la llei, s’han impartit cursos personalitzats organitzats pel consistori a més de 300 usuaris entre col·lectius i subjectes obligats per llei a la presentació telemàtica de registres.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.