Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Les activitats esportives arriben a Torrent este cap de setmana amb la 10 K

maig 2, 2019

L’Associació de Veïns del Vedat organitza el primer mercat ambulant de segona mà

Diumenge, la ciutat de Torrent començarà el dia preparant-se per a la carrera 10 K Ciutat de Torrent, que enguany forma part del Circuit de Carreres de la Diputació de València 2019. A les 10 h en el Parc Central donarà el tret d’eixida esta competició, que té una distància de 10.000 m i sis categories: júnior, promesa, sènior, VETA, VetB i VetC.

Mercat ambulant segona mà
Dissabte al matí, el primer mercat ambulant de segona mà que organitza l’AV El Vedat serà el protagonista del matí. Des de les 10 h fins a les 13.30 h, el carrer de la Font de Sant Lluís acollirà diferents parades que oferiran al públic comprar, vendre o, simplement, passar un matí agradable.

Activitats infantils
El Centre Ambiental El Vedat ha preparat una activitat que fusiona diferents tècniques artístiques per a desenvolupar la capacitat creativa dels xiquets i les xiquetes. A través de l’estampació es crearan ecosistemes amb animals i plantes. Dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

D’altra banda, l’Hort de Trénor oferix diumenge a les 11 h el taller “Torrent, més neta i saludable”; una iniciativa lúdica i educativa per a sensibilitzar sobre la necessitat de col·laborar en la reducció i gestió correcta dels residus urbans de la nostra ciutat.

Teatre
La programació de l’Auditori arriba amb força este cap de setmana. Dissabte a les 19 h arriba 7 años, una obra que conta la història de quatre personatges que es reunixen en el loft que ocupen les seues oficines en el centre de Madrid, perquè els pitjors temors s’han complit, i és qüestió d’hores que la policia entre en l’empresa a fer detencions. D’altra banda, diumenge a les 19 h la música pujarà a escena amb La Revoltosa, un sainet líric en un acte, dividit en tres quadres, en vers.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.