Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Encarnació inicia el curs escolar estrenant noves instal·lacions
L’Encarnació inicia el curs escolar estrenant noves instal·lacions
,

L’Encarnació inicia el curs escolar estrenant noves instal·lacions

setembre 10, 2019

Els 130 alumnes i alumnes d’educació especial del centre han dit adeu de manera definitiva a les aules prefabricades

Al voltant de 16.000 alumnes i alumnes han tornat hui al col·legi en els centres de la ciutat

El curs escolar s’ha iniciat aquest matí a Torrent amb prop de 16.000 alumnes i alumnes que, després de gaudir del període vacacional, hui han tornat a les les seues classes amb il·lusió, ganes d’aprendre i, sobretot, retrobar-se amb els seus companys i companyes de pupitre. El curs escolar 2019-2020 comença a Torrent amb grans novetats. L’alumnat del Centre d’Educació Especial L’Encarnació ha abandonat les aules prefabricades provisionals on es trobaven durant el període de construcció del nou centre i, d’aquesta manera, han començat el curs estrenant les noves instal·lacions més modernes i àmplies: “Per fi, després de molts anys d’espera, l’alumnat i les seues famílies i tot l’equip de professorat gaudeixen d’unes instal·lacions on poder desenvolupar el seu treball diari, donar resposta a totes les necessitats i oferir una educació que brinde les majors oportunitats als xics i xiques. I ho fan en un centre modern que ja és un referent en el sistema educatiu de la província”, ha explicat l’alcalde Jesús Ros.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Sostenibilitat i Habitatge, Francisco José Arnau, han visitat aquest matí el centre per a donar la benvinguda al curs als xiquets i xiquetes i les seues famílies i recaptar les primeres impressions de l’equip professional del nou centre, que compta amb 130 estudiants de 3 a 21 anys, disposa de 21 aules de grups: huit per a escolars de tres a huit anys, sis per a escolars de nou i setze anys, cinc dirigides a estudiants des dels dèsset als vint-i-un anys i dues aules taller i llar, així com gimnàs, aules d’estimulació multisensorial, de música, d’estimulació motriu, així com una sala multiusos. El col·legi també compta amb menjador i dues aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d’administració.

Volta al col·le amb normalitat

La regidora d’Educació ha destacat la “normalitat” amb la qual ha arrancant el primer dia de curs en els 56 centres educatius –públics, privats i concertats de tots els nivells, des d’Infantil fins a Batxillerat de la ciutat. “Els xiquets i xiquetes de Torrent estan vivint un dia de retrobaments, de nervis, d’il·lusió. Hui inicien un nou curs que els donarà l’oportunitat per a obrir la ment, treballar una integració real i estimular la creativitat i el pensament crític, tan necessari per a la nostra societat”, apuntava Sáez.

L’Encarnació inicia el curs escolar estrenant noves instal·lacions

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.