Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Auditori de Torrent acull el XV aniversari del Festival Brassurround
L’Auditori de Torrent acull el XV aniversari del Festival Brassurround
,

L’Auditori de Torrent acull el XV aniversari del Festival Brassurround

febrer 1, 2022

Els dies 4, 5 i 6 de febrer, el públic podrà gaudir d’una nova edició del festival protagonitzada per músics valencians i internacionals de renom

El XV aniversari del Festival Brassurround arribarà a l’Auditori de Torrent els dies 4, 5 i 6 de febrer, amb una edició protagonitzada per músics valencians i Internacionals de renom, que faran les delícies del públic amb tres actuacions variades i impregnades per diferents estils i corrents musicals de llocs diversos del món.

Així, el 4 de febrer, l’Auditori acollirà el concert ‘Our Spanish Heart’, un homenatge a Chick Corea que reunirà músics de la talla de Spanish Brass, el trompetista estatunidenc Adam Rapa, el pianista italià Lucca Dell’Anna i els percussionistes Pablo Domínguez i Juanjo Garcerá. Amb arranjaments del propi Rapa, ‘Our Spanish Heart’ pren el títol del CD ‘My Spanish Heart’, publicat en 1976 i en el qual Chick Corea va incloure peces com ‘Armant’s Rhumba’, actualment considerat un standard del jazz.

L’endemà, dissabte 5 de febrer, serà el torn dels músics de la banda La Valenciana, integrada per intèrprets valencians residents a Catalunya, que actuaran acompanyats dels trompetistes Adam Rapa i Luis González i el tuba francès Fabien Wallerand.

El concert de clausura del festival, el 6 de febrer, estarà dedicat a la presentació del CD ‘Music for Brass Quintet’, d’Andrés Valero-Castells, i comptarà amb la participació de Spanish Brass, Porpra Pansa, Luis González, Brassurround Brass Ensemble i el propi compositor Valero-Castells al piano.

En paral·lel a l’activitat concertística, se celebraran els cursos de trompeta, trompa, trombó, tuba i bombardí que comptaran com a professors amb els trompetistes: Adam Rapa, Luis González, Carlos Benetó i Juanjo Serna; els trompes: Javier Bonet i Manolo Pérez; els trombonistes: Carlos Gil, Rubén Toribio i Inda Benetó; i els tubes Fabien Wallerand i Sergio Finca. Més informació: www.brassurround.com

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l’espectacle).

L’Auditori de Torrent acull el XV aniversari del Festival Brassurround

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.