Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Atronadora Race Fallera arriba a Torrent
L’Atronadora Race Fallera arriba a Torrent
, ,

L’Atronadora Race Fallera arriba a Torrent

juny 21, 2018

El divendres a la vesprada, els xiquets i xiquetes gaudiran d’animació infantil en la plaça Fra Antonio Pans i Pintor Miró

Les activitats esportives són les protagonistes de la programació del cap de setmana a Torrent. El plat principal de l’agenda ve de la mà de la falla Barri Sant Gregori que, per tercer any consecutiu, organitza l’Atronadora Race Fallera; una carrera d’obstacles on els participants saltaran tanques, rodes i s’arrossegaran per trinxeres. La cita tindrà lloc aquest diumenge a les 10 h en el barri sant Gregorio.

L’Atronadora Race Fallera arriba a Torrent
Programació Tic Tac
Els xiquets i xiquetes de Torrent comencen el cap de setmana amb activitats molt divertides. El divendres a la vesprada tenen una cita amb Tic Tac! Torrent i Cultura, Torrent al carrer. Els llocs triats per a realitzar aquestes animacions infantils són la plaça Fra Antonio Pans amb A l’abordatge, i la plaça Pintor Miró amb Cantatitelles. A partir de les 19 h.

La Casa de la Cultura acull el divendres a la vesprada la presentació del llibre “El carrer de Sant Onofre”. Un llibre molt interessant escrit per Vicente Palacios, que explica la història d’aquest carrer torrenti al llarg dels anys. A les 20 h.

Durant el dissabte al matí, l’activitat Pintura al carrer prendrà la plaça major perquè els amants del dibuix i la pintura gaudisquen d’una jornada on podran deixar volar la seua imaginació i plasmar-la davant un llenç en blanc. Des de les 10 a les 14 h.

La programació Tic Tac d’aquest cap de setmana s’acomiada amb les activitats musicals. L’Escola Coral realitza un concert de finalització de curs en el Auditori. El diumenge a les 12 h.

Esport
Amb l’arribada de l’estiu, els clubs esportius de la ciutat celebren les tradicionals festes de finalització de curs. El dissabte, des de les 9 fins a les 17 h, és el torn de l’Escola de Básquet Torrent per a celebrar en el pavelló Al Vedat una jornada esportiva, que es tancarà amb un lliurament de premis.

D’altra banda, el Torrent C.F organitza durant aquesta fi el XVII Trofeu Ciutat de Torrent. Aquest esdeveniment esportiu, que donarà començament aquesta vesprada, participen 24 escoles, 60 equips i més de 700 jugadors. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge a les 12.30 h.

Les activitats continuen amb la finalitat de curs, en aquesta ocasió de l’equip Munte Sión, que organitza aquest esdeveniment en l’àgora del Parc Central el dissabte a les 20 h.

Activitats solidàries
La música, el ball, però sobretot els animals seran els protagonistes de l’espectacle benèfic que organitza ADAT (Associació Defensa Animal Torrent). El lloc triat per a celebrar aquest dissabte l’esdeveniment és el saló d’actes de l’ajuntament, que obrirà les portes a les 18 h.

Associacions culturals
L’Associació El Quixot dóna el tret d’eixida a la seua setmana cultural, que compta amb una sèrie d’activitats molt variades. El local de l’associació acull la inauguració el dissabte a les 20 h. I el diumenge al matí, l’associació posarà el punt final a la programació del cap de setmana amb una jornada gastronòmica.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.