Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’associació ADISTO celebra la seua tradicional festa fallera
L’associació ADISTO celebra la seua tradicional festa fallera
,

L’associació ADISTO celebra la seua tradicional festa fallera

març 7, 2019

El Centre Cultural Rociero ha preparat un programa d’activitats pel Dia d’Andalusia

Les activitats del cap de setmana venen de la mà de l’Associació ADISTO, que celebra la seua festa fallera. La jornada del diumenge donarà el tret d’eixida a les 11 h amb la plantà del monument faller, una falla que els xics i xiques de l’associació han estat realitzant durant els últims mesos. A més es realitzarà una cercavila pel barri acompanyats de dolçaina i tabalet. Les activitats del matí es completen amb un cinqué i tapa i una ofrena a la Mare de Déu. Per a reposar forces es realitzarà un dinar faller a les 15 h, després de la qual tindrà lloc l’acte de la cremà de la falla.

Dia d’Andalusia
El Centre Cultural Rociero organitza el Dia d’Andalusia i de la Dona. El dissabte a la vesprada tindrà lloc una missa cantada en la parròquia de la Sagrada Família. A les 18.30 h hi haurà una desfilada de moda flamenca, patrocinada per Leonor Porquera. I per a acabar les celebracions, els participants gaudiran d’una vetlada composta per una actuació de quadres de ball.

Programació infantil
Què és el Samaruc? Aquesta pregunta se’ls plantejarà als xiquets i xiquetes que visiten el Centre Ambiental El Vedat aquest cap de setmana. Mitjançant un xicotet conte, els participants descobriran tots els secrets d’aquest peix, a més de conéixer els tresors que amaga l’Albufera. El dissabte i el diumenge a partir de les 11.

D’altra banda, l’Hort de Trénor és una altra de les ofertes dirigides al públic infantil. En aquest cas, els més xicotets i xicotetes de la casa fabricaran amb diferents materials domèstics i fruita seca unes menjadores per a ocells. El diumenge a les 11 h.

Teatre
María Luisa Merlo i Jesús Cisneros arriben el diumenge a l’Auditori per a representar l’obra de teatre Conversaciones con Mamà. La història relata la vida de Jaime i la seua mare, tots dos amb vides molt diferents, però tot canvia quan el mateix Jaime es queda sense treball. El diumenge a les 19 h.

L’associació ADISTO celebra la seua tradicional festa fallera

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.