Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’alcalde Jesús Ros es reuneix amb el conseller Arcadi España per a revisar l’avanç del Pont de McDonalds i altres projectes que concerneixen a Torrent

novembre 20, 2019

L’alcalde Jesús Ros es va reunir en el matí d’ahir amb el Conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, per a repassar l’estat dels projectes de Generalitat que concerneixen a la ciutat de Torrent. Entre ells, el nou pont sobre el barranc de Xiva que donarà accés a Torrent des de l’autovia CV-36, també conegut com el pont de McDonalds, que connectarà el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera de Picanya. Un projecte que està a punt d’adjudicar-se després de dur-se a terme els estudis i tràmits administratius pertinents, i que s’iniciarà en 2020, en comptar amb una partida consignada en els pressupostos per a l’any vinent.

L’alcalde Jesús Ros s’ha mostrat satisfet amb la materialització del pont que “té una gran transcendència per a la mobilitat de la ciutat i que millorarà les seues comunicacions. La connexió permetrà eixir cap a la zona nord del municipi per la Ronda del Safranar i connectar amb Parc Central i l’autovia a València, alleujant l’entrada i eixida de vehicles a través de Gómez Ferrer i el carrer València en direcció Alaquàs i Aldaia”.

La infraestructura tindrà una longitud de 78 metres i una amplària de 22 metres, amb dues calçades separades de dos carrils per sentit, un carril bici de tres metres d’amplària i una vorera de 2,40 metres d’ample.

L’alcalde Jesús Ros s’ha mostrat satisfet amb la trobada i per veure com “l’actual Govern de la Generalitat està complint amb els compromisos adquirits amb la nostra ciutat, avançant en les gestions necessàries i dotant-los amb consignació per a poder executar-los. Prompte els torrentins i torrentines podran gaudir de noves infraestructures i serveis com el Pont de McDonalds, un nou Centre de Salut en Parc Central o el Palau de Justícia, com ja el fan gràcies a les actuacions en Educació del Pla Edificant o amb l’acabat d’inaugurar nou centre d’educació Especial L’Encarnació, el primer compromís del President Ximo Puig amb la societat torrentina que hui ja és una realitat”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.