Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament recupera el complex esportiu La Cotxera
L’Ajuntament recupera el complex esportiu La Cotxera
,

L’Ajuntament recupera el complex esportiu La Cotxera

març 7, 2018

Les instal·lacions s’obriran al públic el dimecres que ve, dia 14, i fins al dia 18 de març podran utilitzar-se debades, aprofitant la setmana fallera

Dimecres que ve, 14 de març, el recuperat complex esportiu La Cotxera reobri les portes després de les actuacions que s’hi van iniciar l’estiu passat per a la reparació de la instal·lació elèctrica, la climatització, la lampisteria i la pintura de les instal·lacions, entre altres treballs de millora.

En roda de premsa, l’alcalde, Jesús Ros, ha agraït especialment el treball dels professionals i dels tècnics municipals per a poder posar-lo novament en marxa, amb una inversió que superarà els 200.000 €, “unes instal·lacions que s’havien deteriorat per la falta de control”. El primer edil va descriure, amb ajuda de fotografies, algunes de les actuacions dutes a terme en el complex esportiu, i va concretar que està “concebut per als veïns del barri i de diferents col·lectius”, així com per a qualsevol persona que vulga aprofitar les millores.

L’Ajuntament recupera el complex esportiu La Cotxera

Per a evitar problemes com els que hi hagueren en el passat, fruit de l’externalització dels serveis, Jesús Ros es va comprometre, a més, al fet que s’exercisca un “control permanent de les instal·lacions per a mantindre el complex en perfecte funcionament”.

La regidora d’Esports, Nadia Marín, va detallar, per la seua banda, les condicions dels abonaments i de la gestió, que ara recaurà directament en la Fundació Esportiva Municipal però que es complementarà amb un model de prestació de serveis a través d’una empresa externa.

Les instal·lacions es podran utilitzar de forma gratuïta del 14 al 18 de març, per a aprofitar així la setmana fallera. Al llarg d’eixos dies hi haurà programades tres vegades al dia activitats com ara ciclisme de sala, Pilates o aiguagim, perquè els usuaris puguen provar-les abans de decidir quin abonament trien. En este sentit, el dia 20 s’obri el termini d’abonaments i inscripcions. A més, com a mesura promocional, a les persones que s’abonen a algun servei, entre el 20 i el 31 de març i que ja facen ús dels serveis no els cobraran eixos dies, sinó que començaran a carregar els rebuts a partir del mes d’abril.

El preu dels abonaments, des de 16 € al mes, distingix entre els usuaris de la Fundació Esportiva Municipal i els usuaris no abonats.

 

ABONAMENT MENSUAL ABONAT FDM NO ABONAT
Adult 32€ 34€
Jove 27€ 29€
Familiar 44€ 46€
Majors 16€ 18€
Matinal 23€ 25€
Diversitat funcional 16€ 18€
Aturat 22€ 24€

Horari de les instal·lacions

De dilluns a divendres. De 7.30 a 22.30 hores
Dissabtes, de 7.30 a 20.30 hores
Diumenges, de 8 a 15 hores

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.