Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

L’Ajuntament publica les llistes de la primera borsa d’ocupació social rotativa de Torrent

octubre 3, 2016

60 persones aturades accediran a un lloc de treball

L’Ajuntament de Torrent ha fet públic a través de la web municipal l’anunci de convocatòria per a la constitució de borses de treball d’ocupació social. La comissió de baremació designada ha dut a terme el procés selectiu convocat amb les sis borses de treball d’ocupació social dirigides a persones desocupades, una vegada finalitzat l’estudi dels expedients segons les bases reguladores de la convocatòria.

Així, es constituiran sis borses de treball d’ocupació social: d’oficial agrícola, d’oficial pintor, d’oficial d’obra, de peó agrícola, de peó pintor i de peó d’obra. Atenent criteris socials, jóvens, dones i famílies nombroses i monoparentals seran els principals beneficiaris d’esta iniciativa impulsada per l’actual equip de govern socialista, per la qual 60 persones aturades tindran l’oportunitat d’accedir a un lloc de treball.

Les responsabilitats familiars, ser víctima de la violència de gènere o estar empadronat a Torrent són alguns dels punts que s’han tingut en compte a l’hora de dur a terme la baremació i de publicar les llistes. A fi d’arribar al major nombre de famílies possibles, l’Ajuntament ha establit com un dels criteris que només un membre per unitat familiar puga accedir a la borsa.

“L’equip de govern socialista es va comprometre a confeccionar una borsa d’ocupació social, compromís que ha complit amb escreix, atenent criteris socials que ajudaran les famílies que més ho necessiten i a més es pagaran uns sous equiparats als empleats públics”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Andrés Campos.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.