Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament inicia la renovació de la seua sala d’actes
L’Ajuntament inicia la renovació de la seua sala d’actes
,

L’Ajuntament inicia la renovació de la seua sala d’actes

març 7, 2019

L’actuació, que forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, inclou la substitució de les butaques i la reforma de la sala i els accessos

En les pròximes setmanes començaran els treballs de millora de la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent, que renovarà les seues instal·lacions, després de més de 40 anys. L’actuació, amb un període d’execució de tres mesos i una inversió pròxima als 280.000 euros forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), una bateria d’actuacions del programa Estalviar per a invertir que es duran a terme gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb què es va tancar el passat exercici. El projecte de remodelació es va presentar ahir en roda de premsa.

D’una banda està previst el desmuntatge i la substitució de les actuals butaques, tant del pati com de l’amfiteatre, i la instal·lació d’uns seients més moderns i còmodes. A més dels canvis de butaques, sobre l’actual sòl de marbre s’instal·larà un nou paviment amb un revestiment que ocultarà els actuals desperfectes.

D’altra banda, unit a la substitució de les butaques i la millora de la sala, es procedirà a una remodelació de les actuals instal·lacions, tant de la pròpia sala com dels espais d’accés. També es renovarà l’accés des del carrer de Ramón y Cajal i la sala que serveix d’entrada al pati de butaques i a l’amfiteatre, amb nous banys i una nova il·luminació. També es pretén renovar la caixa escènica i canviar l’escala d’accés a l’escenari des del pati de butaques. El xicotet mur de l’amfiteatre es cobrirà de fusta i s’eliminarà, per seguretat, el fragment elevat, la qual cosa generarà un xicotet espai de pas en la primera fila. Al mateix temps s’habilitarà un nou espai per a l’equipament tècnic.

L’Ajuntament inicia la renovació de la seua sala d’actes

L’actual sala d’actes té una antiguitat superior als 40 anys i actualment es destina a una activitat important en matèria d’actes de caràcter cultural, estant obert a tota la ciutadania. “Després de més de quatre dècades, ha arribat el moment d’actualitzar i modernitzar, gràcies a l’estalvi i a la bona gestió, una de les instal·lacions culturals més usades de Torrent i posar-la de nou molt prompte a la disposició de ciutadans i associacions”, explica l’alcalde Jesús Ros.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.