Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent treballa en la campanya de control de la processionària

novembre 4, 2019

52 persones han sol·licitat el servei per a les seues parcel·les privades

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, continua amb les actuacions de control de plagues de la processionària per a previndre la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. D’igual manera, es tractaran 52 parcel·les privades, els propietaris de les quals han sol·licitat el servei.

La millor manera d’evitar l’aparició de les bosses i posteriorment de les erugues, que són perilloses per a la salut de les persones i els animals, consisteix en la realització de tractaments preventius, quedant els pins protegits i així evitar l’aparició de les bosses de niu. Per això, el tractament mitjançant endoteràpia que es proposa és efectiu entre els mesos de setembre fins a mitjan gener

El regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, ha explicat que es tracta de “un procés molt efectiu i que es completa amb un seguiment per part dels tècnics per a comprovar la seua efectivitat i, al mateix temps, fer treballs de retirada si existira algun niu”.

Els resultats obtinguts han sigut molt positius, havent-se tractat més de 1.500 pins en la passada campanya, reduint considerablement les incidències per processionària rebudes en els serveis municipals.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.