Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent signa un conveni de col·laboració amb Florida Universitària per a la Universitat dels Majors

novembre 7, 2019

L’Ajuntament de Torrent ha signat un conveni de col·laboració amb Florida Universitària per a la Universitat dels Majors, pel qual el consistori subvenciona part del preu del programa de la Universitat dels Majors a l’alumnat empadronat a Torrent. En la signatura del conveni van estar presents l’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i la directora de Florida Universitària, Mercedes Herrero Montagut.

Les persones majors de Torrent podran participar un any més de les classes de la Universitat dels Majors, un espai formatiu en el qual el lema és “pel plaer d’aprendre” i que compta amb un claustre compromés. Més de 120 alumnes i alumnes cursaran enguany els seus estudis en la Universitat dels Majors, una formació en la qual a més d’impartir matèries de totes les àrees del coneixement es promouen activitats culturals, visites i taules de debat que contribueixen a enriquir el coneixement de l’alumnat. En aquest sentit l’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que “es tracta d’una iniciativa per a oferir un espai de formació i participació entre les persones majors de Torrent que, a més, tenen un punt de trobada i poden realitzar diferents activitats”. Per part seua, la directora, Lola Salazar ha destacat que “la Universitat dels Majors està orientada a satisfer la necessitat formativa de totes aquelles persones interessades a continuar estudiant independentment de la seua edat. Gràcies a la col·laboració d’institucions i ajuntaments hui aquest projecte continua sent una realitat per a centenars de persones”.

Per a obtindre el títol oficial propi de Florida Universitària, l’alumnat haurà de superar el curs de formació i assistir a les classes, no es realitzen exàmens en acabar perquè el que es pretén és un aprenentatge experiencial en cadascun dels mòduls. Una vegada superada aquesta etapa, l’alumnat que ho desitge, pot continuar estudiant un postgrau d’especialització universitària.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.