Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent renovarà la sala d’actes

desembre 14, 2018

L’actuació, que forma part de la llista d’inversions financerament sostenibles, inclou la substitució de les butaques i la reforma de la sala i els accessos

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat el projecte per a la remodelació de la sala d’actes de la casa consistorial. Esta actuació forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), una bateria d’actuacions que es duran a terme gràcies al superàvit de 4,6 milions d’euros amb què es va tancar l’exercici passat. D’una banda està previst el desmuntatge i la substitució de les butaques actuals, tant del pati com de l’amfiteatre, i la instal·lació d’uns seients més moderns i còmodes. A més dels canvis de butaques, sobre el paviment de marbre s’instal·larà un nou paviment amb un revestiment que ocultarà els desperfectes actuals. Esta IFS té un pressupost aproximat de 285.000 € i està previst que puga començar a principis de 2019 amb un termini d’execució de tres mesos.

D’altra banda, unit a la substitució de les butaques i la millora de la sala, es remodelaran també les instal·lacions, tant de la sala com dels espais d’accés. També es renovarà l’accés des del carrer de Ramón y Cajal i la sala que servix d’entrada al pati de butaques i a l’amfiteatre, amb banys i il·luminació nous. També es pretén renovar la caixa escènica i canviar l’escala d’accés a l’escenari des del pati de butaques. El mur xicotet de l’amfiteatre es cobrirà de fusta i s’eliminarà, per seguretat, el fragment elevat, la qual cosa generarà un espai de pas xicotet en la primera fila. Al mateix temps s’hi habilitarà un nou espai per a l’equipament tècnic.

La sala actual té més de 40 anys i actualment té una activitat important en matèria d’actes de caràcter cultural, oberta a tota la ciutadania. “La sala oferix una imatge amb certs aspectes millorables. Les butaques han perdut la comoditat del principi i en algunes l’entapissat està en mal estat, per la qual cosa, gràcies a l’estalvi de l’exercici anterior, podem invertir en l’actualització de les instal·lacions, i atendre així una de les demandes dels col·lectius de la nostra ciutat”, explica l’alcalde, Jesús Ros.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.