Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent prorroga les ajudes econòmiques a empreses i autònoms per a accions sanitàries en establiments

octubre 1, 2020

L’Ajuntament de Torrent ha anunciat la pròrroga de 15 dies del termini per a sol·licitar les ajudes econòmiques a empreses i autònoms per a accions de prevenció sanitàries en establiments’, una iniciativa per a fer costat al sector comercial, hostaler i empresarial de Torrent i ajudar-los a reduir els efectes ocasionats per la Covid-19.

Amb aquesta subvenció es cobreixen fins a 200 € de la despesa en l’adquisició de material sanitari i higiènic, com ara màscares, guants o aparells de control febril; o bé per a dur a terme actuacions d’adaptació dels seus locals al nou escenari, com la instal·lació de mampares protectores o la reestructuració o reordenació dels espais per a mantindre les mesures de distanciaments social. En aquest sentit, la regidora de Relacions amb Idea’t, Marina Olivares, ha afegit que es tracta de “una mesura per a minimitzar les despeses que han hagut de desemborsar els negocis en concepte sanitari i secundar-los en la seua recuperació econòmica”.

Tota la informació i les bases poden consultar-se en el següent enllaç: https://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/ajudessubvencions.html

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.