Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent premiarà el bon ús del valencià en les falles

març 2, 2020

Les comissions falleres poden presentar la documentació telemàticament fins als 9 de març

 

L’Ajuntament de Torrent ha convocat, un any més, els Premis a l’Ús del Valencià en les falles 2020; una manera de promoure i premiar el bon ús de la nostra llengua en la retolació del monument faller i en el llibret. L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià és l’encarregada de convocar i concedir estes distincions que tenen una dotació fins als 800 €.

 

D’una banda, estan els premis al valencià en els monuments fallers, és a dir al valencià de les llegendes de les falles amb un primer premi de 800 euros, un segon premi de 500 € i un tercer de 300 €. I d’altra, està el premi al valencià del llibret, amb 400 €. Les comissions falleres poden optar a les dos opcions conjuntament, el de les llegendes dels monuments fallers i del llibret, o bé a un dels dos, per separat.

El jurat estarà format per la regidora de Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, un membre designat per Junta Local i la tècnica de Promoció Lingüística de l’Ajuntament, que valoraran la qualitat i correcció del valencià d’acord amb els criteris de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

 

Les falles interessades a participar-hi han de presentar la sol·licitud telemàticament en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Torrent o en el següent enllaç: http://bit.ly/2vqwPzP, amb el text de les llegendes de la falla, tant gran com infantil. El termini de presentació de les instàncies finalitza el 9 de març. Les comissions que es presenten també al Premi al valencià del llibret, hauran de portar-ne un exemplar a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià (carrer de Ramón y Cajal, 7, primera planta) fins al 9 de març, amb la còpia de la sol·licitud que hagen presentat en el registre d’entrada. També hauran de fer constar en el llibret que han participat en els Premis al valencià del llibret de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent.

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.