Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent millora àrees enjardinades del polígon industrial Mas del Jutge

gener 7, 2019

Les millores en el polígon industrial estan finançades per les ajudes concedides per l’IVACE

L’Ajuntament de Torrent continua amb les millores en el polígon industrial Mas del Jutge. En esta ocasió, s’han millorat les zones enjardinades. Les actuacions, finançades per les ajudes concedides per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la “millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics”, contemplen principalment l’enjardinament de la zona verda dels carrers de l’Hort de Soriano i dels Bronzers, que constituïx un dels espais enjardinats més importants del polígon industrial.

El projecte, que ha dut a terme Nous Espais, millorarà la jardineria i els passejos que ja hi havia en la zona verda. Per este motiu, s’hi implantarà una nova xarxa de reg per degoteig que permetrà el manteniment de les noves plantacions, ja que fins ara no hi havia i això dificultava eixe manteniment

A més, per a facilitar l’aigualeig dels passejos de grava i de les voreres que delimiten el parc, s’instal·larà una xarxa de boques de reg. També s’han retirat els arbres morts de la zona verda, les soques resultants de la tala i les espècies envellides i incompatibles amb el nou disseny del jardí.

L’actuació preveu el disseny d’una zona verda feta amb la combinació de zones de grava decorativa de color blanc amb massissos de plantes arbustives, les quals formen franges que integren els quatre parterres triangulars i donen una sensació de continuïtat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.