Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

L’Ajuntament de Torrent inicia els tràmits per a l’adquisició de les instal·lacions del futur centre de salut de Parc Central

abril 18, 2018

En les pròximes setmanes s’iniciarà el procés de subhasta pública per a disposar dels locals amb les característiques exigides per Sanitat

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat els tràmits administratius per a l’adquisició de les instal·lacions en les quals se situarà el futur centre de salut de Parc Central, segons ha indicat aquest matí en roda de premsa el regidor de Promoció Econòmica, Andrés Campos.

En les pròximes setmana, el consistori iniciarà el procés de subhasta pública per a adquirir uns locals, amb unes característiques concretes, que posarà a la disposició de la Conselleria de Sanitat per a “fer realitat el cinqué centre de salut de la ciutat de Torrent”.

Este centre contribuirà a la descongestió del mapa sanitari de la ciutat que actualment es troba saturat. El centre de Pintor Ribera té aproximadament una activitat de 40.000 persones, el centre del carrer de València, 30.000 i el centre auxiliar del Vedat, uns 10.000. La construcció d’este nou centre suposarà poder alliberar del centre de Pintor Ribera uns 10.000 pacients i del Vedat uns altres 2.000.

“Amb el futur centre de salut fem un pas més en el nostre compromís i la nostra aposta per una sanitat pública de qualitat per a totes i tots”, comenta la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Besó. cal recordar que, per a seguir oferint serveis molt complets a la ciutadania i complementant els que ja existents, al novembre de 2016, en el centre d’especialitats del carrer dels Sants Patrons es van dur a terme una sèrie de reformes i una important dotació d’aparells mèdics.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.