Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I
L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I
,

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I

febrer 21, 2018

Amb 1,10 cèntims els usuaris podran estacionar el vehicle per un temps de dues hores      

Hi ha quatre tipus d’abonament des de 15 €: mensual, de matins, de vesprades, de nits i de 24 hores per a residents    

El pàrquing estarà obert al públic debades durant la setmana de Falles 

L’Ajuntament de Torrent obrirà el pàrquing Joan Carles I durant la primera quinzena de març. Així ho han anunciat en roda de premsa l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo.

El regidor ha assenyalat que “s’ha fet un esforç important per part de l’Ajuntament per a posar en funcionament un pàrquing que millorarà l’estacionament, tant per als usuaris com per als residents en la zona de la plaça de la Unió Musical, dels jutjats i de Parc Central”.

L’Ajuntament de Torrent posa en marxa el pàrquing Joan Carles I

S’ha prioritzat que siga un servei que resulte econòmicament avantatjós per a les persones usuàries, on fins i tot s’aplicarà un descompte del 10 % al col·lectiu de jubilats, pensionistes, persones amb mobilitat reduïda o amb ingressos inferiors a la renda bàsica. Este pàrquing, a més, destaca per tindre connexió directa amb l’accés al metro Torrent Avinguda.

En relació a les tarifes, amb 1,10 cèntims els conductors i conductores podran estacionar el seu vehicle durant dos hores. I pel que fa als abonaments periòdics, el mensual de matins, de dilluns a dissabte de 7.30 a 15.30 hores costarà 18 euros al mes, el de vesprades 15 euros, el de nits 18 euros, i l’abonament mensual 24 hores per a residents serà de 30 euros.

L’alcalde Jesús Ros ha valorat especialment uns preus assequibles, que “als únics que beneficien són als veïns i veïnes de Torrent”, a la vegada que anunciava que el servei serà debades durant les pròximes festes de Sant Josep, una mesura que pretén donar a conéixer el pàrquing als residents de la zona, facilitar la mobilitat dels torrentins i torrentines en les setmana fallera i atraure visitants d’altres poblacions.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.