Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent, després de rescatar La Cotxera, duplica els usuaris

maig 3, 2018

En el primer mes de funcionament s’hi han abonat 1.000 persones  

El passat 14 de març es van obrir al públic les portes de les instal·lacions de La Cotxera. Durant la setmana d’obertura van ser més de 800 persones que, debades fins a final de mes, van fer ús del complex esportiu i van gaudir de les activitats programades: Pilates, graons (step), ciclisme de sala (spinning) o aiguagim, així com de la piscina.  Un mes després la xifra de persones usuàries que s’hi han abonat ha arribat a 1.000. Una suma molt positiva que fins i tot dobla la d’usuaris que estaven apuntats en el moment de l’abandó de l’empresa gestora de les instal·lacions.

El públic que més predomina entre els abonats són les famílies i les persones majors, que s’han inscrit en totes les activitats programades amb monitors especialitzats per a fer-les. De les 1.000 persones,, 125 són xiquets i xiquetes que s’han matriculat en l’àmplia oferta de cursos de natació.

La gestió del complex recau directament en la Fundació Esportiva Municipal, que es complementa amb un model de prestació de serveis a través d’una empresa externa, “la qual cosa fa que els usuaris i usuàries tinguen el suport de l’Ajuntament davant qualsevol incidència”, ha matisat la regidora d’Esports, Nadia Marín. Açò i les bones condicions en les infraestructures del complex, en les quals s’ha invertit 200.000 € per a dur a terme una reforma per a una nova instal·lació de lampisteria, elèctrica i pintura, climatització, entre altres treballs que sumen 28 intervencions, fan que els torrentins i les torrentines desitgen ser socis de La Cotxera i gaudir de les últimes novetats esportives.

Les tarifes són molt econòmiques i hi ha descomptes per a persones aturades, amb diversitat funcional o majors, “per a fomentar l’esport entre totes les persones, ja que Torrent és una ciutat esportiva, saludable i inclusiva”, argumenta Marín. A més, s’han creat abonaments anuals amb una tarifa a meitat de preu de l’abonament mensual que és de 16 €.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.