Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma
L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma
,

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

març 31, 2020

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon (96 111 18 68) o per correu electrònic (ideatenvios@torrent.es)

Des de l’inici d’Estat d’Alarma els ciutadans de Torrent poden realitzar comandes per WhatsApp en els xicotets comerços d’alimentació de la ciutat

Idea’t comparteix en les seues xarxes socials recursos formatius i d’orientació on-line i gratuïts

Des de la declaració de l’Estat d’Alarma el passat 14 de març, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, està duent a terme diferents accions dirigides a empreses, autònoms, comerços i persones en situació de desocupació, així com ciutadans en general, amb la finalitat de prestar la seua ajuda a tots aquests col·lectius que s’estan veient afectats per la situació de crisi provocada pel COVID-19.

D’aquesta manera, des del primer moment s’estan atenent consultes de comerços i empreses de Torrent en relació a la suspensió d’activitat, la prestació per cessament d’activitat, les ajudes estatals i autonòmiques de caràcter econòmic disponibles o les mesures que han de prendre per a previndre contagis. Les consultes d’empreses, comerços i autònoms s’atenen bé per telèfon (96 111 18 68) o per correu electrònic (ideatenvios@torrent.es). Tota la informació d’interés es publica en tant en xarxes socials d’Idea’t com de l’Ajuntament de Torrent, així com en el Portal del Comerciant de Torrent. D’igual manera s’estan enviant correus electrònics informatius a tots els negocis registrats en la seua base de dades.

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Així mateix, des d’Idea’t s’estan realitzant trucades telefòniques al teixit comercial i empresarial del municipi per a conéixer de primera mà la seua situació, quines mesures han hagut d’adoptar, i oferir informació sobre les mesures i ajudes que tant l’Ajuntament de Torrent com l’administració autonòmica i estatal van posant en marxa.

Comerços d’alimentació per Whatsapp

A l’inici de l’estat d’alarma, també es va posar en marxa una iniciativa perquè els ciutadans de Torrent puguen realitzar comandes per WhatsApp als xicotets comerços d’alimentació de la ciutat. El ciutadà envia per Whatsapp la seua comanda al comerç al qual vol comprar, aquest prepara la comanda i quant ja està preparat, avisa al client perquè el reculla. D’esta manera, s’aconsegueix que els ciutadans estiguen fora de les seues cases el menor temps possible, s’eviten esperes i aglomeracions, alhora, que es posa en valor el comerç de proximitat. Els comerços que vulguen oferir aquest servei i donar-lo a conéixer, només han de contactar amb Idea’t a través dels mitjans indicats anteriorment.


D’una banda, l’empresa municipal informa els ciutadans en situació de desocupació sobre com inscriure’s com a demandants d’ocupació en LABORA; com renovar la seua demanda d’ocupació en LABORA o en la pròpia Agència de Col·locació d’Idea’t; o com sol·licitar les prestacions per desocupació en el SEPE; ja que l’atenció presencial en tots aquests organismes està suspesa. L’atenció per part d’Idea’t es realitza per telèfon (96 111 18 68), per correu electrònic (ideat@torrent.es), o través de les seues xarxes socials.

Recursos formatius on-line gratuïts

Idea’t comparteix en les seues xarxes socials recursos formatius i d’orientació
on-line i gratuïts, de manera que les persones que ho desitgen puguen aprofitar aquesta “aturada” per a adquirir o actualitzar els seus coneixements i habilitats professionals, incrementant així la seua ocupabilitat.


A més, en breu, publicarà en la seua pàgina web, torrent.portalemp.com, un directori d’enllaços a webs de: empreses, ETT, portals d’ocupació, etc., per a facilitar a les persones, que estan en cerca d’ocupació, la seua inscripció en les respectives bases de dades d’aquestes entitats.

Un milió d’euros destinat a empreses, autònoms i famílies

Per una altra costat, per a impulsar la recuperació econòmica a nivell empresarial, l’Ajuntament de Torrent va anunciar divendres passat un Pla de Xoc contra el COVID-19 amb 1.150.00 €, amb un primer paquet de mesures com destinar 1.000.000 € en ajudes directes a empreses, comerços locals, autònoms, PIMES i famílies afectades pel coronavirus. A aquesta iniciativa se sumen les mesures ja aprovades, com ara l’anul·lació durant l’any 2020 del cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública amb terrasses, l’anul·lació del cobrament de la taxa d’ocupació als llocs amb plaça fixa en els mercats de divendres i dissabte o la devolució de taxes i preus públics en aquells serveis no prestats, així com l’ampliació del termini voluntari del IVTM (Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica) i de la Taxa de Guals fins al 30 d’abril.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.