Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent aprova destinar 1.083.000€ per a inversions de millora de la ciutat
L’Ajuntament de Torrent aprova destinar 1.083.000€ per a inversions de millora de la ciutat
,

L’Ajuntament de Torrent aprova destinar 1.083.000€ per a inversions de millora de la ciutat

desembre 7, 2020

Es recullen actuacions de millora de la mobilitat i la seguretat de la via pública, la creació de noves zones d’aparcament o la renovació d’instal·lacions municipals

L’Ajuntament de Torrent destinarà una partida d’1.083.000 euros del total acumulat per a dur a terme un conjunt de millores en tota la ciutat, gràcies a la bona gestió de l’exercici 2019. D’aquesta manera, les iniciatives previstes pel Consistori estaran orientades a “donar resposta a les reivindicacions i necessitats de la ciutadania, que venim arreplegant des de fa temps amb les propostes veïnals i que, ara, tenim l’oportunitat de fer realitat” destaca l’alcalde Jesús Ros. A més d’aportar millores en la mobilitat i seguretat de les vies públiques, ampliar la zones d’aparcament o la renovació d’instal·lacions municipals, aquestes accions permetran la reactivació de l’economia amb la creació d’ocupació.

Reurbanització de l’entramat urbà

En aquest apartat l’actuació es focalitzarà en la renovació de la vorera en la qual conflueixen el carrer de València i el carrer del Músic Mariano Puig Yago, on s’ha adquirit una parcel·la per a urbanitzar-la i, posteriorment, destinar l’espai a l’ampliació de la vorera, de manera que afavorisca la comoditat dels vianants. Per a aquesta intervenció s’ha estimat un pressupost de 62.000 euros.

 

Habilitació provisional d’aparcament

 

L’Ajuntament ha adquirit les parcel·les que hi ha entre el carrer de Sant Nicolau i el carrer del Pare Fernando per a urbanitzar-les i condicionar-les per a l’aparcament, ja que en aquesta àrea hi ha un dèficit de zones d’aparcament públic. Aquesta iniciativa preveu un pressupost estimat de 63.000 €.

Assistències tècniques destinades a diverses actuacions urbanístiques

En aquest àmbit es distingeixen dues intervencions diferents.

En primer lloc, es prepararen els documents tècnics per a actuacions com la reurbanització del carrer Major o del carrer de José Iturbi, entre altres, així com la millora dels espais i equipaments urbans. El pressupost estimat per a aquestes assistències tècniques i actuacions urbanístiques és de 200.000€.

En segon, aquest pla preveu construir una rotonda en la intersecció del carrer de Lepant amb el camí dels Picapedrers, que s’estima necessària per a millorar la seguretat d’aquesta zona, on cada vegada hi ha més trànsit de vehicles. En conseqüència, aquesta actuació té per objecte contractar els serveis tècnics oportuns per a la redacció dels projectes tècnics i directrius d’obra, així com la posterior execució de les obres previstes. Per a aquesta intervenció s’ha estimat un pressupost de 111.500€.

Renovació de les instal·lacions municipals

En aquest apartat es proposa la substitució dels dos ascensors de l’EMAT (Edifici Metro Torrent Avinguda), tant de la seua maquinària com de les cabines, a causa de les constants avaries que pateixen en els últims temps. Per a aquesta actuació, que inclou la redacció dels corresponents projectes i directrius tècniques i la instal·lació dels ascensors, s’ha estimat un pressupost de 232.000€.

Així mateix, també és contempla la substitució de la tanca perimetral del Poliesportiu Municipal Anabel Medina per una nova de disseny contemporani, ja que l’actual tanca de malla està molt deteriorada en la part que dona a la carretera de Montserrat i aquesta actuació és necessària per a garantir la seguretat dels vianants. Per a aquesta intervenció s’ha pressupostat un total de 90.000€.

Adquisició d’immobles

Aquest pla preveu l’obertura viària del carrer de la Mare de Déu de les Angoixes, però no s’ha pogut executar fins al moment per l’existència de diversos immobles pendents d’adquisició. Per tant, l’actuació preveu adquirir aquestes parcel·les per a convertir-les en sòl públic, la qual cosa comportarà una inversió estimada de 325.000€.

 

 

L’Ajuntament de Torrent aprova destinar 1.083.000€ per a inversions de millora de la ciutat

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.