Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

L’Ajuntament de Torrent agraïx la labor de la Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja i dels serveis municipals durant les festes patronals

agost 1, 2017
Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, la Brigada d’Obres, el Servei de Neteja i altres voluntaris s’han ocupat de garantir la seguretat per a poder  gaudir de la programació durant estos dies de festa
La capital de la comarca de l’Horta Sud ha posat punt final a les festes patronals, les quals han sigut participatives i han tingut una programació completa i per a tots els públics. Unes festes que s’han caracteritzat per tindre espectacles molt variats: musicals, infantils, de teatre, circ, pilota valenciana, cinema i humor.
Han sigut uns dies en què el treball i, sobretot, la coordinació constant dels voluntaris, Protecció Civil, Policia Local, Creu Roja, del Servei de Neteja i de la Brigada d’Obres ha sigut fonamental en una ciutat que encapçala l’activitat festera de la comarca.
Per este motiu, des de l’Ajuntament i, en concret, des de la Delegació de Personal, Seguretat Ciutadana i Espais Públics s’ha volgut agrair i valorar positivament la labor de tot el personal que ha col·laborat en les festes. En concret, cal destacar que Protecció Civil ha augmentat els efectius gràcies a la col·laboració de companys i companyes procedents dels municipis de Riba-roja del Túria, Catarroja, Sogorb, Alginet, Godelleta, Xest i Associació Alacantí.
El regidor José Antonio Castillejo ha destacat que “gràcies a l’esforç i la implicació, tota la ciutadania ha gaudit d’unes festes exemplars, sense haver de lamentar cap incidència”. Igualment, des del consistori es valora de forma especial que “les festes s’han desenvolupat d’una manera cívica, sense incidents destacables i amb una alta participació dels veïns i veïnes”.
A més, després del castell de focs artificials que diumenge posà fi a les festes, el regidor de l’Àrea de Festes, Alfred Costa, juntament amb el regidor responsable de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo, van voler felicitar personalment en nom de tota la corporació l’excepcional treball dut a terme durant les festes.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.