Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

L’Ajuntament adjudica les millores en huit centres educatius de la ciutat

febrer 21, 2019

Les actuacions, incloses en el pla Edificant de la Conselleria, afecten l’eficiència energètica i les tanques, especialment

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha adjudicat les actuacions en diversos centres educatius de la ciutat, corresponents a la primera fase del pla Edificant de la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius. En concret, s’han adjudicat contractes amb una inversió total de més d’un milió d’euros en els CEIP Sant Pasqual, Lope de Vega, Miguel Hernández, Federico Maicas, Antonio Machado, El Molí, Sant Joan Baptista i Joan XXIII.

D’estes actuacions, les úniques que hauran d’esperar fins al final de curs són les que es desenvoluparan en el CEIP Sant Joan Baptista, ja que es tracta de millores en l’eficiència energètica, especialment amb el canvi de portes i finestres. “La resta d’actuacions podran començar sense esperar a l’acabament de les classes, la qual cosa suposa que molt prompte els nostres centres educatius experimentaran un salt de qualitat”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Les millores previstes en estos huit centres educatius afecten principalment treballs de pintura, col·locació de tanques exteriors o adequacions en banys i vestuaris. El pla Edificant de la Generalitat permet agilitzar els tràmits als ajuntaments que se sumen al programa i avançar en la tramitació d’expedients per a les actuacions que consideren prioritàries en els centres educatius.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.