Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’aigua potable arribarà a Montehermoso
L’aigua potable arribarà a Montehermoso
,

L’aigua potable arribarà a Montehermoso

juny 17, 2021

El 5 de juliol finalitza el termini de presentació d’ofertes de l’obra, integrada en el Pla d’Inversions d’Aigües de l’Horta de 2021

Torrent preveu noves actuacions urbanístiques amb l’obertura del termini de presentació de projectes per a adjudicar les obres de canalització d’aigua potable fins a la colònia Montehermoso.

L’empresa mixta Aigües de l’Horta és l’encarregada de començar en breu les obres necessàries per a integrar la colònia Montehermoso-Sant Josep en la xarxa general de proveïment. Per a fer-ho, s’executarà una nova canonada de connexió que permetrà connectar aquest nucli de població amb la resta d’infraestructura hidràulica de Torrent, que millorarà tant el cabal com, sobretot, la qualitat d’aigua.

L’actuació, que té un pressupost base de licitació de l’obra de 216.593,39 euros, IVA inclòs, consisteix en una canalització de 200 mm de diàmetre i quasi un quilòmetre de llargària, que ix del col·legi El Vedat i finalitza a l’entrada de la urbanització, al carrer de Loiola i discorre en paral·lel al Canal Xúquer-Túria.

Aquestes obres seran executades dins del Pla d’inversions d’Aigües de l’Horta per a l’exercici 2021, aprovat a l’octubre de 2020, i suposen un pas més per part de l’Ajuntament de Torrent i d’Aigües de l´Horta per a garantir i mantindre els elevats estàndards de qualitat en el servei de la distribució d’aigua potable a la població.

La licitació de les obres s’ha publicat en el perfil del contractant de l’empresa mixta el 10 de juny de 2021. La presentació d’ofertes acaba el 5 de juliol de 2021

 

 

 

L’aigua potable arribarà a Montehermoso

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.