Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

La Unitat de mediació de la Policia Local de Torrent resol el 67% dels casos

abril 26, 2018

Este és el balanç del treball realitzat en 2017, que va abordar 21 casos extrajudicials i 32 intrajudicials, i es van tancar amb acord satisfactori de les parts implicades en el conflicte

La unitat de mediació de la Policia Local de Torrent ha resolt satisfactòriament el 67% dels casos. Est és el balanç del treball realitzat en 2017 per la Policia Local de Torrent, en el marc del servei de mediació, que va abordar 21 casos extrajudicials (comunitaris) i 32 procediments intrajudicials, que es van tancar amb acord de les parts implicades en el conflicte.

“El percentatge segueix sent francament positiu, tant és així que el grau de satisfacció dels usuaris amb el procediment és del 88%, fins i tot amb la valoració de persones que han participat en conflictes que no s’ha aconseguit resoldre de manera positiva”, ha assenyalat l’inspector Aviñó.

D’entre tots els casos, la mediació comunitària entre veïns de finques urbanes i rurals, copa la major part de les intervencions, amb assumptes relacionats amb molèsties per animals, problemes de convivència, apropiacions indegudes, impagament de lloguers o insalubritat en habitatges, entre uns altres.

En definitiva, un balanç optimista que avala el treball efectiu d’aquesta unitat que es va crear fa dos anys, i està composta per un inspector, criminòleg, i un oficial, psicòleg, de la Policia Local de Torrent, amb la formació acreditada pel Ivaspe i per altres institucions.

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.