Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Unió Musical de Torrent celebra la XLV Setmana Musical en honor a Santa Cecília
La Unió Musical de Torrent celebra la XLV Setmana Musical en honor a Santa Cecília
,

La Unió Musical de Torrent celebra la XLV Setmana Musical en honor a Santa Cecília

novembre 16, 2021

L’Auditori de Torrent es prepara per a rebre dissabte el XLIC Concert Extraordinari que organitza la UMT, amb el qual s’inicien les activitats programades del 13 al 21 de novembre

La Setmana de la Música presenta una àmplia programació musical en la qual participaran les diferents societats que integren la Unió Musical de Torrent i que tindrà lloc entre el 13 i el 21 de novembre en honor de la patrona dels músics. El president de la UMT, José Plaza, ha aprofitat aquesta ocasió per a convidar tots els “veïns de Torrent, socis de la Unió, músics de la Banda, de la Coral, de l’Orquestra, alumnes de l’Escola i amics tots” a gaudir d’aquesta setmana musical.

Per part seua, l’alcalde Jesús Ros ha compartit amb els membres de la Unió Musical el seu suport a les bandes de música i ha destacat el seu paper com a “part fonamental de la nostra manera de ser, com a valencians, com a torrentins i torrentines. Les bandes són una de les nostres senyes d’identitat i, a més, l’element central de la formació musical que desperta en la nostra joventut els valors associats a la creativitat i a la conservació de tradicions populars. La UMT és un referent musical de la nostra ciutat i contribueix, sens dubte, a fer més gran l’ambient cultural de la ciutat”.

El programa d’aquesta XLV Setmana Musical s’inicia el dissabte 13, en l’ Auditori de Torrent, amb una actuació que serà debades i que oferirà la Banda Simfònica de la UMT, sota la direcció de Frank De Vuyst, en el XLIX Concert Extraordinari en honor a Santa Cecília. Posteriorment, el dilluns 15, a les 22.00 h, a la sala Mariano Puig del local social de la UMT, instal·lacions recentment renovades i ampliades, es presentaran les actuacions de Les nostres veus i el Grup Rapsodes. La programació d’aquesta setmana musical continua el dimarts 16, també a la sala Mariano Puig, i seran els Joves Intèrprets de la UMT els encarregats d’oferir un concert amb conegudes peces clàssiques de Mozart, Haydn o Txaikovski, entre altres. Dimecres a la nit hi haurà un concert a càrrec d’Intèrprets Solistes de la UMT, en el qual els assistents podran delectar-se amb la interpretació de peces per a piano, violí, clarinet, flauta i molt més. Dijous 18 és el torn de la Coral Polifònica, dirigida per Guillem Ferrando, i de la Jove Orquestra de la UMT. I la nit de divendres ens porta les actuacions del Quartet de Saxos i la presentació de la Big Band de la UMT, amb Kiko Berenguer com a director. I per a finalitzar aquests concerts de música, dissabte 20, Nacho Alzate dirigirà la Banda Juvenil. Tancarà els actes de celebració de la XLV Setmana Musical una missa en honor a Santa Cecília, diumenge a les 13.15 h en l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció.

La Unió Musical de Torrent celebra la XLV Setmana Musical en honor a Santa Cecília

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.