Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

La Setmana Santa de Torrent traspassa fronteres en les xarxes socials

abril 23, 2019

L’emissió en directe de l’Encontre Gloriós registra en 48 hores més de 8.500 reproduccions

La Setmana Santa de Torrent ha sigut seguida no solament al carrer sinó també a través de les xarxes socials i els perfils oficials de l’Ajuntament de Torrent, que han portat els actes i processons locals a diversos llocs del territori nacional i de l’estranger, com Granada, Sevilla, Galícia, Extremadura o fins i tot Bolívia, entre altres. Especialment els dies en què el mal oratge va ser el protagonista i va obligar a suspendre actes, les emissions en directe i els continguts especials han registrat milers de reproduccions.

L’emissió en directe a través de Facebook i Youtube de l’Encontre Gloriós va arribar a ser seguida en directe per al voltant de 200 persones i en unes hores va registrar milers de visualitzacions, arribant a les 8.600. La retransmissió va obtindre més de 300 reaccions i va ser compartida en 130 ocasions. Per part seua, la retransmissió en directe de l’Encontre Dolorós fins a la seua interrupció per la forta pluja ha registrat també més de 9.500 reproduccions i va generar més de 500 reaccions. L’Encontre de la Verónica del Dimecres Sant ha sigut reproduït més de 2.700 vegades.

A més de les emissions en directe, al llarg de la setmana es van compartir continguts especials relacionats amb la Setmana Santa de Torrent i elaborats pel Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent. L’entrevista a la Reina de l’Encontre, María Silla Mora, ha registrat més de 5.000 reproduccions i el vídeo especial amb detalls del seu vestit, més de 3.000. Per part seua, les entrevistes als presidents de les germandats Vera Creu, Santa Faç i Jesús de Medinaceli, que han complit anys, s’han visualitzat més 2.000 vegades.

Per a tancar el 75 aniversari de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa s’ha editat un llibre recopilatori de Reines de l’Encontre, coordinat pel cronista oficial, José Royo. L’entrevista a Royo, que explica els detalls d’elaboració d’aquest treball recopilatori ha registrat més de 2.600 reproduccions.

D’altra banda, els àlbums fotogràfics compartits en Flickr han sigut vistos més de 7.000 vegades. Les recopilacions dels Encontres Gloriós i Dolorós són, ara per ara, les més vistes, amb 2.500 i 1.885 visites, respectivament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.