Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Setmana de la dona de Torrent encara la recta final destacant a les dones rellevants en la història

març 6, 2020

Les falles presentaran aquest cap de setmana El Granerer, la revista oficial fallera

La Setmana de la dona arriba al seu punt final aquest cap de setmana amb les últimes activitats que des de l’Ajuntament de Torrent s’han preparat. El divendres es celebrarà la jornada de convivència i marxa per la igualtat. A les 11.30 h arrancarà des de la plaça de la Unió Musical la comitiva, en la qual cada any participen un gran nombre de persones reivindicant la igualtat entre dones i homes. Seguidament, en l’Àgora de Parc Central tindrà lloc un menjar campestre i com a animació per a passar-ho bé hi haurà música en directe.
D’altra banda, el dissabte serà el moment de ressaltar a totes les dones que al llarg dels anys han sigut invisibles en la societat però rellevants en la història de la humanitat. Així, Casa de la Dona acollirà la xarrada informativa Històries de Dons, per la Comisisó 8 de març. L’acte tindrà lloc a les 17 h, després del qual, a les 19 h, el públic podrà gaudir del teatre “3 *xiques i un tren”, de la companyia Bocart *Teatre, capitanejat per un grup de dones torrentines joves i lluitadores. Finalment, el punt final de la Setmana arribarà amb la participació d’una delegació torrentina en la Marxa reivindicativa de ORDIT Feminista. El diumenge a les 18 h a València.

Falles 2020
Les 29 comissions falleres de Torrent ultimen els últims detalls per a celebrar la setmana gran de les festes en honor a San José. Aquest cap de setmana, cada casal acollirà el sopar en honor a la seua fallera major, i com a preàmbul a aquest gran esdeveniment, el divendres a la vesprada, es presentarà El Granerer, revista fallera amb reportatges fotogràfics, articles i els esbossos dels monuments que en unes setmanes decoraran els carrers de Torrent. La presentació de la publicació tindrà lloc el divendres a les 18.45 h en la sala d’actes de l’ajuntament. A més, les falleres majors de Torrent, Sandra Peris i Alicia Pallardó, realitzaran el tradicional intercanvi de fotos amb les màximes representants de cada comissió.
L’associació ADISTO també se suma a la festa fallera d’aquesta finalitat de setmana i organitzen una jornada que, després de diversos anys, ja s’ha convertit en una data marcada en el calendari. L’esdeveniment donarà inici amb una cercavila, un cinqué i tapa i l’ofrena. Després de totes les activitats hi haurà un menjar, que finalitzarà amb la Cremà del monument. A partir de les 11 h.
Espectacles musicals
La solidaritat estarà molt present aquest cap de setmana a Torrent amb la gala que ha preparat l’Escola de Dansa de Torrent a benefici de Casa Caridad. L’actuació tindrà lloc en la sala d’actes de l’ajuntament el diumenge a les 19 h.
Les propostes musicals continuen de la mà de l’associació andalusa, ja que emmarcada en la seua setmana cultural, han preparat una actuació flamenca el dissabte a la nit. Primer, celebraran un sopar en la seu de la pròpia associació, a partir de les 21 h, i després, la música flamenca animarà la vetlada.
Per a tancar el cap de setmana, el diumenge a les 18.30 h en l’ Auditori, el Col·legi d’Enginyers Industrials ha programat el concert de Sant Jose.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.