Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

La reobertura de La Cotxera de Torrent, cada vegada més a prop

agost 24, 2017

Ja està obert el termini de presentació d’ofertes per a les empreses per a la prestació de serveis al complex esportiu

 

Al principi d’este estiu, l’Ajuntament de Torrent anuncià el començament de les obres del complex esportiu de La Cotxera, valorades en 84.440 euros, per a la reparació de la instal·lació elèctrica, climatització, lampisteria i pintura de les instal·lacions, entre altres tasques, i que sumen un total de 28 intervencions.

Unes actuacions que l’equip de govern ha marcat com a prioritàries des del principi de la legislatura, després que l’anterior empresa adjudicatària de la gestió de La Cotxera l’abandonara i deixara les instal·lacions en molt mal estat.

Per a evitar de nou estos problemes -fruit de l’externalització de la gestió- es va aprovar en sessió plenària la gestió directa del complex per part de la Fundació Esportiva Municipal. Este model de gestió directa es complementarà amb un model de prestació de serveis d’una empresa externa.

Ja s’ha obert el termini de presentació d’ofertes per a dur a terme els serveis d’explotació de les instal•lacions esportives de La Cotxera, que estarà obert fins al dia 18 de setembre. L’anunci es pot descarregar des de l’enllaç següent:
http://www.fdmtorrent.com/prensa/noticiasfdmtorrent/detallenoticia/tabid/332/articleid/1635/piscina-la-cotxera.aspx.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.