Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

La Policia posa en marxa la campanya “comerç segur”

desembre 4, 2018

De cara a les dates nadalenques i amb la finalitat de previndre fets delictius, la Policia Nacional, juntament amb la col·laboració de Policia Local de Torrent, ha confeccionat un dispositiu especial per a estes dates

Torrent posa en marxa un dispositiu especial per a les pròximes festes, emmarcat dins del pla “comerç segur”, amb l’objectiu de millorar la prevenció de fets delictius i la seguretat de comerciants i clients. Es tracta d’un desplegament específic, confeccionat per Policia Nacional amb la col·laboració de Policia Local de Torrent, per a garantir la seguretat ciutadana.

Este dispositiu s’activa en zones de major activitat comercial, mercats ambulants i zones d’oci i diversió. El desplegament especial reforçarà la presència d’efectius diàriament en les franges de major activitat comercial i afluència de públic, fomentant les patrulles policials tant d’uniforme com de paisà.

Per part seua, la Policia Local de Torrent en determinats actes, com la cavalcada de Reis, que exigixen de tots els seus efectius, s’articularà a més un dispositiu específic per a previndre zones com el Vedat i el polígon industrial. En sentit sentit, s’intensifica la col·laboració amb el personal de seguretat privada que presta servei en els llocs i zones d’interés, acordant els procediments operatius que procedisquen en cada cas.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.