Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Policia Local de Torrent participa en les ponències sobre la igualtat entre hòmens i dones

febrer 27, 2018

A la xarrada “Les intervencions policials des d’una perspectiva de gènere” hi haassistit el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora de Joventut i Esport, Nadia Marín

L’agent Sandra Ramírez, responsable de la Secció de Protecció a víctimes de violència de gènere, al menor i a la família (SEFAMA) de la Policia Local de Torrent, ha participat en la jornada “Situació actual i reptes. La igualtat entre dones i hòmens des de la perspectiva de gènere”, organitzada per UGT Torrent.

A la xarrada impartida per Ramírez, “Les intervencions policials des d’una perspectiva de gènere”, hi han assistit el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i la regidora de Joventut i Esport, Nadia Marín.

L’agent ha explicat que “el grup SEFAMA treballa des de la prevenció i fa un seguiment de tots els casos, de manera que s’establix un vincle personal i de confiança amb les víctimes”.

A més, l’agent ha ressaltat la importància de treballar de forma coordinada i en col·laboració amb altres institucions i amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.