Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

La Policia Local de Torrent es converteix en un referent en temes de protecció animal

maig 10, 2018

L’Ajuntament de Torrent va apostar per la protecció animal amb la creació d’una unitat policial per a tractar estos temes en 2015

La Policia Local de Torrent ha organitzat un curs sobre actuació policial en matèria d’animals de companyia i davant el maltractament animal, impartit per Raquel Ferrando, policia local especialista i responsable del departament de la Secció de Protecció Animal (Seproa) i membre d’INTERcids, operadors jurídics per als animals.

L’intendent de la Policia Local de Torrent, Juan Andrés Riquelme, ha donat la benvinguda als assistents i ha manifestat que “amb jornades com esta el que fem és donar més prestigi i qualitat als serveis policials sobre animals que han anat incrementant-se molt notablement al llarg del temps”. Al curs han acudit més de 30 persones entre policies d’altres localitats, membres de les diferents associacions i opositors.

L’Ajuntament de Torrent va apostar per la protecció animal amb la creació d’una unitat policial per a tractar estos temes en 2015. A més, Riquelme ha destacat la formació de l’equip del Seproa ja que “som pioners en serveis d’estet tipus, i un referent policial per a altres localitats”, ha declarat.

Per a començar la ponència Ferrando ha explicant que “el Seproa naix com una necessitat davant el gran nombre d’intervencions diàries sobre animals, la qual cosa implica una gran formació des de policies, advocats i fiscals, i és important treballar en col·laboració amb els lletrats”. Per això, l’objectiu de la jornada és que els assistents coneguen els protocols d’actuació, i milloren els seus coneixements en matèria administrativa i penal sobre el maltractament i abandonament animal.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.