Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Policia Local de Torrent deté un individu perseguit per la INTERPOL

agost 6, 2021

Els fets van ocórrer en la vesprada d’ahir, dimecres, en una zona residencial de la ciutat

Agents de la Policia Local de Torrent, durant la faena de vigilància habitual, van fer ahir un control de documentació rutinari en el qual van detectar una falsificació. En adonar-se’n, el sospitós va fugir i fou perseguit per diversos carrers fins que finalment el van detindre.

El detingut, que va ser posat a disposició judicial, tenia diverses requisitòries de jutjats espanyols així com una ordre de detenció de la INTERPOL per delictes de gravetat. Entre la seua documentació, que va ser automàticament confiscada, es van trobar passaports de diferents nacionalitats: russa, polonesa i ucraïnesa.

L’actuació dels agents de la Policia Local va destacar per la seua ràpida resposta davant la situació, ja que es va intervindre de manera eficaç fins a aconseguir capturar el detingut i traslladar-lo a disposició judicial. Amb aquesta intervenció, es posa de manifest la important labor del cos de Policia Local de Torrent per a garantir la seguretat de la ciutadania, així com la col·laboració amb la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Inma Amat, regidora de l’àrea de Seguretat, ha afirmat: “Torrent és una ciutat segura i actuacions com aquesta ho demostren. Hem de reconéixer la important labor dels agents en matèria de seguretat ciutadana. Demanem a la ciutadania col·laboració en aquestes tasques, ja que és essencial per a poder portar-les a terme millor”.

Les labors de vigilància continuen durant l’estiu

La Policia Local de Torrent, en col·laboració amb Policia Nacional i Guàrdia Civil, continua fent les tasques habituals per la ciutat però amb els dispositius especials amb motiu de l’etapa estival, que inclouen vigilància de les àrees disseminades, així com una atenció especial en matèria de protecció antiincendis. D’altra banda, han continuat les intervencions especials de cap de setmana de prevenció d’aglomeracions en via pública amb incompliment de mesures COVID.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.