Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Policia Local de Torrent, qualificada en defensa personal 
La Policia Local de Torrent, qualificada en defensa personal 
,

La Policia Local de Torrent, qualificada en defensa personal 

febrer 16, 2018

El curs forma part del pla de formació policial 2018, és de caràcter anual, té una durada de 80 hores i és impartit per Gonzalo Carratalá, mestre nacional de defensa personal     

La Policia Local de Torrent ha començat el curs de defensa personal per a policies. Està dirigit als membres i cossos de la Policia Local de Torrent i a altres forces i cossos de seguretat de la Comunitat Valenciana.

El curs forma part del pla de formació policial 2018, és de caràcter anual, té una durada de 80 hores i és impartit per Gonzalo Carratalá, mestre nacional de defensa personal i director del departament de defensa personal de la Comunitat Valenciana i de la Federació de Judo.

L’objectiu és proporcionar al personal assistent els coneixements teòrics, tècnics i pràctics per a adequar els seus protocols d’actuació als principis de proporcionalitat, congruència i oportunitat que s’establixen en l’ordenament jurídic espanyol.

La Policia Local de Torrent, qualificada en defensa personal 

A més, els assistents adquiriran les habilitats tècniques i tàctiques de la defensa personal que han de ser eficaces per a aconseguir l’objectiu d’evitar o repel·lir l’agressió, ja que es tracta d’una matèria multidisciplinària que conté habilitats de les diverses arts marcials i militars.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, que ha assistit al començament del curs, ha declarat que “des de l’Ajuntament de Torrent s’han facilitat els recursos necessaris i les instal·lacions per a donar suport a la formació dels assistents al curs, perquè volem posar tots els esforços perquè la Policia Local de Torrent continue sent una de les millors preparades”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.