Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, ,

La pluja obliga a suspendre el concert de Pep Gimeno “Botifarra” però no deslluïx la festa de conclusió de la Setmana de la Llengua

abril 30, 2018

Tot i la suspensió, el cantaor de Xàtiva interpretà algunes peces en companyia del Grup de Ball de Torrent

En uns dies s’anunciarà una nova data per a la celebració del concert

La pluja obligà a suspendre el divendres de vesprada el concert de Pep Gimeno “Botifarra” amb músics de la Unió Musical, del Cercle Catòlic i del Conservatori. L’actuació així com la inauguració del mural de les Trobades havia de posar fi a la III Setmana de la Llengua, organitzada per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià. En uns dies s’anunciarà una nova data per al concert.

A les 19 hores estava prevista la inauguració del mural de les Trobades d’Escoles en Valencià, que arribaran a Torrent el 19 de maig, i a les 19.30, el començament de l’actuació del cantaor de Xàtiva. Però la pluja, que caigué de manera intermitent durant tota la vesprada, obligà a esperar fins a l’últim moment per a decidir la suspensió. Finalment, cap a les 20 hores, la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, anuncià que l’actuació no es podria celebrar. Sáez, que estigué acompanyada per bona part de la corporació municipal, lamentà l’espera i agraí la paciència dels assistents que en tot moment mantingueren l’ambient festiu. Alguns dels músics fins i tot s’arrancaren a tocar.

Però la pluja no deslluí la festa. Tot i que el concert tindrà lloc en una altra data, Pep Gimeno “Botifarra”, en companyia de la seua rondalla, improvisà algunes peces que van ser acompanyades pel Grup de Ball de Torrent en el vestíbul de l’estació de metro Torrent Avinguda. També la Muixeranga La Torrentina, que havia de participar, alçà algunes figures.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.