Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

La pista de patinatge de Parc Central duplicarà la seua grandària

gener 3, 2019

La instal·lació, que passarà dels 450 als 900 metres quadrats, tindrà quatre punts de llum, embornals nous per a la recollida d’aigües pluvials i una tanca nova

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat el contracte d’execució de les obres per a ampliar la pista de patinatge de Parc Central, que duplicarà la seua grandària. L’actuació té un termini d’execució de tres mesos i un pressupost global de vora 48.800 euros, provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València. En total, la nova pista sumarà uns 900 metres quadrats, aproximadament el doble de l’extensió actual, i canviarà la forma de circular a trapezoïdal, per tal d’adaptar-se al perímetre actual en el qual està instal·lada l’àrea de descans.

En el perímetre de la nova disposició de la pista es disposaran huit embornals connectats per a la recollida d’aigües pluvials. Igualment, es contempla la instal·lació de quatre punts de llum, situats als cantons de la pista. Es disposarà també una nova tanca perimetral mitjançant un passamans d’acer inoxidable.

La pista de patinatge actual es configura en un espai circular de 420 metres quadrats, corresponent a un radi d’11 metres que en l’actualitat disposa de dos bancs perimetrals de formigó prefabricat amb una longitud total de 35 metres. “Malgrat que l’àrea actual està en bon estat, escometrem este projecte ateses les repetides demandes dels usuaris i les usuàries, que demanaven l’ampliació de l’espai a causa de l’ús elevat”, explica la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.