Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La música fa vibrar Torrent el cap de setmana
La música fa vibrar Torrent el cap de setmana
,

La música fa vibrar Torrent el cap de setmana

juliol 29, 2019

El talent local de Raúl Ogalla, Pascual Andreu i Saray García emociona en les festes patronals

L’agenda del passat cap de setmana ha vingut carregada d’esdeveniments musicals, amb motiu de les festes patronals. Els concerts de Raúl Ogalla i de Pascual i Saray han sigut els plats forts de la programació, però també altres espectacles com el musical Cabaret o el tribut a Supertramp.

La música fa vibrar Torrent el cap de setmana

La Plaça de la Llibertat va rebre el divendres a Raúl Ogalla, amb el seu concert Un sueño nace en Torrent. Després del seu pas per Tu cara no me suena todavía i recent participació en Family Duo, el torrentí va aconseguir omplir la plaça i va emocionar als i les assistents amb la seua conjunt Zona Zero.

El musical Cabaret va arribar a Torrent el dissabte a les 23 hores en la Plaça de la Llibertat amb un gran acolliment per part del públic, que va poder ballar al ritme del tribut a Supertramp de The Logical Group el diumenge 28.. El diumenge també va ser un dia musical amb el concert El despertar de un ruiseñor del tenor Pascual Andreu i la soprano Saray García en la Plaça de l’Església, que dos dies abans havia acollit l’espectacle A Contracorriente i el dissabte es va omplir de riures amb l’humor de Vine a riere, amb Maria Juan, Carol Tomás, Miki Dkai i Manu Górriz.

En aquest context musical, la dansa també va tindre un paper fonamental, amb la masterclass de zumba amb Sara Baixauli en la Plaça de la Unió Musical el dissabte; i amb l’espectacle musical de Kangoo Fitness el divendres en la mateixa plaça.

Els i les més xicotetes també van gaudir de la música aquest cap de setmana, amb dos espectacles de Antenitaband, actuació infantil que va visitar la plaça Pintor Miró, Avinguda Olímpica i Benemèrita Guàrdia Civil, el divendres, dissabte i diumenge. Animació infantil en diferents places i la fira de Parc Central van completar l’oferta per als més xicotets de la ciutat.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.