Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent arriba al seu equador amb un 60 d’inserció laboral
La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent arriba al seu equador amb un 60 d’inserció laboral
,

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent arriba al seu equador amb un 60 d’inserció laboral

febrer 11, 2022

Aquest programa té com a objectiu ajudar  les persones desocupades en la cerca d’ocupació amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals adaptades al mercat laboral

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, va mantenir en el dia d’ahir una trobada virtual amb les persones participants en el programa Llançadora Connecta Ocupació de Torrent, concertat per a comprovar com els usuaris han reactivat la seua cerca de treball des d’octubre, moment en el qual va donar inici. En la trobada van participar la gerent d’IDEA’T, María Muñoz, i representants de les entitats promotores del programa: la portaveu de la Fundació Santa María la Real, Soraya de les Sías, i la responsable del projecte en Fundació Telefònica, Cristina de la Costa.

“La Llançadora Connecta Ocupació és un projecte transformador. I avui, escoltant als seus participants ho hem tornat a comprovar. Llançadores és a més un projecte flexible, amb el qual ens hem anat adaptant a les necessitats del món laboral perquè persones, de diferents edats i contextos, puguen potenciar la seua ocupabilitat”, ha destacat Cristina de la Costa, de Fundació Telefònica.

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent, que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES, va començar a la fi d’octubre de 2021 amb 25 participants: 20 dones i 5 homes en desocupació, de 24 i 58 anys, amb diversos nivells formatius (ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris). Segons els resultats exposats en la reunió, des de finals d’octubre fins a l’actualitat, 12 dels 25 integrants han trobat treball per compte d’altre en diferents sectors: comerç, hostaleria, indústria, administració, educació, sanejament o sanitat, entre altres. A més, altres tres integrants estan realitzant Certificats de Professionalitat en Màrqueting i Tractament de Dades, que comporten a la realització de pràctiques laborals. Per part seua, la resta aprofitarà els dos últims mesos per a reforçar el contacte amb les empreses i aconseguir també la seua inserció laboral.

Sobre aquest tema, Soraya de les Sías ha manifestat que “volem felicitar les persones participants pels bons resultats reeixits en l’equador del programa. Cal aprofitar les últimes setmanes per a continuar reforçant les habilitats digitals, tan necessàries en el mercat actual, i continuar contactant amb les empreses. Tenim el repte d’arribar a un 100% d’inserció laboral”.

Així mateix, la gerent d’IDEA’T, María Muñoz, ha volgut agrair a les dues fundacions “el fet d’incloure a Torrent entre les ciutats de tot el país que acullen les Llançadores Connecta Ocupació, un programa que ha demostrat les seues eficàcia i bons resultats. Ja que, a més d’una ocupació, les persones participants es porten coneixements, habilitats i eines digitals que els valen per a la seua vida professional i personal”.

La Llançadora Connecta Ocupació de Torrent arriba al seu equador amb un 60 d’inserció laboral

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.