Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE
La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE
,

La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE

febrer 4, 2022

Aquesta formació, que tindrà lloc el pròxim 12 de febrer a la Casa de la Cultura, acredita als assistents per a participar en una despertà o llançar determinats tipus de pirotècnia

El termini d’inscripció per a participar en la jornada estarà obert fins al pròxim 7 de febrer

La Junta Local Fallera, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torrent, impulsa una nova edició del curs per a obtenir el certificat de Consumidor Reconegut com a Expert (CRE), que acredita a les persones assistents perquè puguen participar, de forma segura i sense riscos,  en les manifestacions festives celebrades en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana (cordà, passejà, correfoc, despertà i qualsevol altra modalitat tradicional equivalent a aquestes) en les quals s’utilitzen artificis de pirotècnia..

El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 7 de febrer, que serà la data límit perquè les falles envien la documentació corresponent al correu electrònic gestion@fallesdetorrent.es, que inclou una fotocòpia del DNI i el full d’inscripció; mentre que la formació tindrà lloc el 12 de febrer a la Casa de la Cultura de Torrent. Així mateix, el preu per a participar en aquesta edició del curs CRE és de 5 euros.

Igualment, cal destacar que l’edat mínima dels aspirants a CRE és de 8 anys. En aquest aspecte, les persones menors d’edat hauran d’obtenir permís exprés dels seus pares o tutors legals.

La Junta Local Fallera impulsa una nova edició del curs CRE

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.