Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Generalitat anuncia la renovació de l’estació de Torrent
La Generalitat anuncia la renovació de l’estació de Torrent
,

La Generalitat anuncia la renovació de l’estació de Torrent

maig 7, 2021

La directora de FGV, Anaïs Menguzzato, ha explicat a l’alcalde, Jesús Ros, el projecte de millora d’accessibilitat

Les instal·lacions es delimitaran i hi haurà ascensors en el pas inferior i s’ampliarà un de les andanes i el vestíbul de l’edifici

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), remodelarà l’estació de Torrent de Metrovalència per a millorar l’accessibilitat i incorporar un nou tancament amb línies de validació.

Així ho ha fet saber la directora gerent de FGV, Anaïs Menguzzato, a l’alcalde Jesús Ros, en una trobada mantinguda en el consistori torrentí, on ha explicat els detalls del projecte, que recull l’enderrocament i clausura de tots els accessos actuals, de manera que s’accedirà a l’estació pel vestíbul i per una caseta de validació de nova construcció.

L’actuació, que té un pressupost d’un milió d’euros aproximadament, pretén fer un salt qualitatiu en seguretat i accessibilitat, i per això es condicionarà el pas per als vianants inferior entre andanes a les necessitats de les persones de mobilitat reduïda (PMR) amb ascensors. L’objectiu és iniciar els tràmits administratius necessaris i licitar l’obra aquest mateix any.

Actuacions previstes

L’estació tindrà una tanca perimetral metàl·lica ancorada als murs existents o col·locada sobre mur de formigó armat de nova execució. Al mateix temps es durà a terme el condicionament de l’actual pas inferior entre andanes, ara proveït únicament d’escales, mitjançant la instal·lació d’ascensors per a fer-lo accessible a les persones de mobilitat reduïda (PMR).

D’altra banda, l’estació tindrà una caseta de control d’accessos, de manera que només el usuaris del servei de metro puguen accedir a les andanes. Dins d’aquesta caseta de control, s’allotjaran màquines d’autovenda de bitllets, un pas estàndard i un pas per a PMR. Per motius d’accessibilitat, és necessari ampliar l’andana a l’eixida de l’ascensor, així com augmentar el vestíbul de l’edifici de l’estació.

L’estació estarà proveïda de dos punts de control, una màquina expenedora de títols, cinc flaps de pas estàndard i un per a PMR, tres màquines cancel·ladores, intèrfons, càmeres de seguretat, enllumenat normal i d’emergència, detector d’incendis, dos ascensors i una sèrie de mesures mediambientals per a minimitzar els impactes durant l’execució de les obres.

 

 

 

La Generalitat anuncia la renovació de l’estació de Torrent

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.