Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge
La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge
,

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge

abril 22, 2021

Al costat de la nova imatge corporativa, la FDM inicia un procés de modernització que impulsarà l’esport de la ciutat

En la seua aposta per continuar innovant i actualitzant-se als nous temps, la Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà una nova imatge corporativa, a la qual se li sumen les noves millores en les instal·lacions esportives de la ciutat per a completar un projecte de renovació i modernització.

Després de 40 anys des de la fundació de la FDM i del logo que durant tant temps l’ha acompanyada, la fundació ha decidit renovar la seua imatge. Aquesta nova imatge corporativa ha sigut dissenyada pel dissenyador torrentino Eugenio Simón , qui ha afirmat que “la nova imatge comptarà amb una sèrie de pictogrames que serviran com a sistema de senyalització dels diferents esports que es practiquen en cadascun dels centres esportius de la ciutat”

Des de la FDM han volgut agrair el treball de tots els treballadors que van fer possible la seua creació, en un moment en què s’estan produint importants millores en les instal·lacions esportives de la ciutat, com la incorporació de camps de minifutbol, renovació dels vestidors de Parc Central i Trinquet. A aquestes millores en les instal·lacions esportives se suma la creació de 4 places en la fundació, nous conserges i un nou gerent.

Tot això suma una nova imatge de la FDM que “serà un referent per als esportistes de la nostra ciutat, ja que aportarà un aire fresc i una modernització que marcarà una nova etapa en l’esport de Torrent” ha declarat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

 

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.