Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Fira del Llibre de Torrent s’acomiada amb una obra teatral de Cucurucú Teatre
La Fira del Llibre de Torrent s’acomiada amb una obra teatral de Cucurucú Teatre
, ,

La Fira del Llibre de Torrent s’acomiada amb una obra teatral de Cucurucú Teatre

octubre 8, 2019

Una setmana repleta de tallers, contacontes, presentacions de llibres i lectures públiques per a tots els públics

La 47 Fira del Llibre de Torrent es va acomiadar el diumenge passat d’una setmana intensa d’activitats, tallers, presentacions de llibres, contacontes i lectures públiques. D’aquesta manera, tant el públic infantil com l’adult ha pogut gaudir de la literatura en tots els seus àmbits en la plaça de la Unió Musical.
El dilluns 30 es va inaugurar aquesta setmana cultural amb l’activitat “Xiquidisco. La Família Dino”, organitzada per Rebombori Cultural. A continuació va tindre lloc la presentació de les llibreries de la fira.
A més, l’alumnat de primària i educació infantil dels centres educatius de Torrent ha visitat la Fira i la biblioteca durant els matins per a realitzar activitats relacionades amb la literatura i coneixeran el funcionament propi d’estudi, préstec de llibres o lectura.
A les vesprades, la plaça de la Unió Musical va congregar a un gran nombre de veïns i veïnes on van participar escriptors valencians com Jaume Pallardó (Còmics Dins del vestit i Nus), Mercé Viana (Els dones invisibles), Rosa Roig (Conta’m històries de dones d’ací), J.M. González de la Costa (Hotel Voramar) i Amparo Peris (Ambició).
Entre les activitats, dimarts passat va tindre lloc la presentació del llibre ‘Torrent, un poble ple de contes III’, els dies 2 i 3 es va organitzar la lectura pública dels contes que recull. Els autors van ser a la Fira del Llibre a llegir els seus contes, el dia 2: primer i segon cicle de primària i el dia 3: tercer cicle de primària i secundària.
El dissabte es va celebrar el Dia del Llibre amb un descompte del 10% en la venda de tots els llibres. Igualment, cada dia es durà a terme un sorteig d’un lot de llibres. Les activitats es van completar amb la participació de diferents associacions locals: Torrent de Paraules, Col•lectiu Soterranya i Cucurucú Teatre, que va posar el punt final a aquesta edició de la Fira del Llibre amb l’obra teatral Iaia, no em contes històries.

La Fira del Llibre de Torrent s’acomiada amb una obra teatral de Cucurucú Teatre

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.