Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Fira de Tardor d’ADISTO omplirà d’alegria la plaça de la Unió Musical

octubre 25, 2019

L’agenda del cap de setmana es completa amb activitats musicals, esportives i solidàries

Els torrentins i torrentines no pararan a casa aquest cap de setmana perquè els espera una agenda repleta d’activitats per a totes les edats. La plaça de la Unió Musical es converteix, un any més, en un escenari d’alegria, jocs i diversió amb la Fira de Tardor, organitzada pels xics i xiques de l’associació d’ADISTO. El públic podrà gaudir de pintacares, karaoke, tallers i moltes sorpreses més. Diumenge de 10 a 14 h.

Fira Persones Majors
Per a donar a conéixer els serveis que tenen les persones majors de Torent, aquest divendres, el segon tram de l’Avinguda Al Vedat s’omplirà de festa amb la Fira de les Persones Majors, que inclourà  estands informatius, activitats, animacions de pallassos, projecció d’audiovisuals: Majors actius i una passarel·la de moda i pentinats.

A les 17 h, el públic infantil podrà gaudir també de la fira amb el taller intergeneracional de manualitats d’Halloween, on els xiquets i xiquetes (acompanyats d’una persona adulta) podran crear diferents dissenys inspirats en la també coneguda com la Nit de Bruixes. Per a finalitzar el fantàstic dia, el Grup de Ball de Torrent  amb un espectacle de folklore a les 19 h.

Ruta per Safranar
Dissabte començarà el dia amb una eixida pràctica per Safranar, un observatori ciutadà per l’horta per a conéixer tots els secrets d’aquests espais naturals. El punt de trobada és a les 9 h en el Museu Comarcal.

Música i solidaritat
La parròquia de la Sagrada Família acull el Certamen de marxes processionals a benefici de Cáritas. A les 18 h.

Les activitats solidàries continuen el diumenge a les 11 h amb la celebració del Dia de Fraternitat, una jornada organitzada per la germandad Ecce –Homo que tindrà lloc en la plaça Sant Roc. Al llarg de tota la jornada es realitzaran diferents actes, els beneficis dels quals aniran també dirigits a Cáritas.

Una altra proposta musical arriba de la mà de la Jove Orquestra i la seua Banda Juvenil de la Unió Musical de Torrent, que el diumenge a les 11.30 h en l’Auditori delectarà amb un meravellós concert en benefici de Casa Caridad. Concretament, per a l’Escola Infantil de Torrent, que compta amb xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys en risc d’exclusió social.

Festa d’associacions
L’Associació de Veïns Nicolás Andreu celebra el seu 40 aniversari aquest cap de setmana. Mitjançant una festa a les 13.30 h, els veïns i veïnes passaran una agradable jornada de convivència.

Nova plaça
La inauguració de la nova plaça Parc Laura Vicuña és un dels punts forts de l’agenda del cap de setmana. A les 11 h es realitzarà un acte en homenatge a Laura Vicuña en aquest lloc que compta amb activitats perquè els xiquets i xiquetes puguen jugar.

Presentació del Montsió
En l’àmbit esportiu, l’equip Montsió presentarà als seus jugadors i jugadores per a la temporada 2019 – 2020 en un acte que, cada any, reuneix familiars i amics. El divendres a les 19.30 h en les instal·lacions de Parc Central.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.