Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Falla Padre Méndez: guanyadora del concurs ‘Qui sap més?’
La Falla Padre Méndez: guanyadora del concurs ‘Qui sap més?’
,

La Falla Padre Méndez: guanyadora del concurs ‘Qui sap més?’

gener 7, 2021

El certamen de preguntes i respostes va posar fi, així, a una primera edició protagonitzada pels grups fallers de la ciutat, que van ajudar a donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de Torrent

La Falla Padre Méndez es va proclamar vencedora, el diumenge passat, de la primera edició del concurs de preguntes i respostes ‘Qui sap més?’, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Torrent per a donar a conèixer el patrimoni històric i cultural de la ciutat, a més d’oferir a la ciutadania un espai comú d’entreteniment durant les festes nadalenques.

El certamen, que es va emetre entre el 26 de desembre i el 3 de gener a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, va estar dividit en cinc programes diferents i en cadascun d’ells s’enfrontaven dues comissions falleres per passar a la següent fase.

D’aquesta manera, l’equip de la Falla Padre Méndez (conformat per Rosa Ortí i José Sanz) es va imposar en la gran final al de la Falla Barri Cotxera (Mª Carmen Esteve i Marisa Esteve), en una edició que també va comptar amb la participació dels conjunts de la Falla de la Plaça (Eva Torrent i José María Andreu), la Falla Sant Roc (Santiago Barberá i Dori Rodríguez), la Falla Sedavi i Adtes (Conchin Chust i Ramón Fenoll), la Falla Toledo (Cristina Peris i J. Vicente Mora), la Falla Avinguda (Mª Carmen Royo i J. Miguel Peris) i la Falla Ermita (Sheila Piles i Pilar García).

Així, els guanyadors de cada semifinal van rebre quatre entrades per a l’Auditori, mentre que l’equip finalista es va fer amb dues targetes +25 de 50 euros cadascuna i el campió va obtenir altres dues targetes +25 amb 100 euros per a gastar en els establiments del municipi, com a part del programa de promoció del comerç local “100% amb el comerç de Torrent” impulsat pel Consistori.

 

 

La Falla Padre Méndez: guanyadora del concurs ‘Qui sap més?’

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.