Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La FAC lliura els seus premis Ciutadà al Cercle Catòlic i Missatgers de la Pau
La FAC lliura els seus premis Ciutadà al Cercle Catòlic i Missatgers de la Pau
,

La FAC lliura els seus premis Ciutadà al Cercle Catòlic i Missatgers de la Pau

abril 30, 2018

El premi local va ser per al Cercle Catòlic i el nacional per a Missatgers de la Pau

La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC), va lliurar dissabte passat en el saló d’actes de l’ajuntament els Premis Ciutadà 2018. Aquest reconeixement té com a objectiu homenatjar a aquelles associacions o persones que són exemple per a la resta de la societat pel seu altruisme i solidaritat.

En categoria local es va reconèixer al Cercle Catòlic de Torrent, una entitat fundada en 1884 pel sacerdot don José María Méndez Perpiñá i un grup de joves. Actualment realitza diferents labors al servei de la societat dividides en diverses àrees com a atenció primària: assistencial i terapèutica, àrea del menor: àrea de prevenció i formació, àrea de participació ciutadana i àrea d’assessoria jurídica. D’altra banda desenvolupa una labor musical a través de l’escola de la Casa de la Música, que engloba a la Banda Simfònica i Juvenil.

La FAC lliura els seus premis Ciutadà al Cercle Catòlic i Missatgers de la Pau

El premi en categoria nacional, es va premiar a l’associació Missatgers de la Pau. Fundada l’any 1962 pel Pare Ángel García Rodríguez, una organització no governamental declarada d’utilitat pública i d’àmbit nacional i internacional. Ha rebut entre altres guardons el Premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia. Missatgers de la Pau està legalment constituïda en nombrosos països i treballa de forma directa, o en col·laboració amb organitzacions locals, en diferents programes socials, de cooperació al desenvolupament, assistència social o d’ajuda humanitària que es desenvolupen en 50 països.

Un gran nombre de persones així com l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura i Participació ciutadana,Susi Ferrer i diversos membres de la corporació van acudir a aquest acte que cada any celebra la FAC en reconeixement a la solidaritat, igualtat i afany de superació d’entitats i persones. Jesús Ros va voler transmetre a Missatgers per la Pau i en concret al seu fundador el Pare Ángel, que no va poder assistir, “l’afecte de Torrent per la gran labor social que realitza en tants països”, a més va agrair al Cercle Catòlic “la implicació pel benestar dels torrentins i torrentines, treballant per les persones més necessitades i contribuint a la cultura amb la seua escola i banda de música”.

El grup de metalls del Cercle Catòlic de Torrent van amenitzar l’acte abans del lliurament de premis.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.