Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’exposició de Playmobil més gran la Comunitat Valenciana obri les seues portes a Torrent

desembre 13, 2018

Fins al 13 de gener pot visitar-se gratis la mostra instal·lada a l’Antic Mercat

Fins al 13 de gener pot visitar-se debades la mostra instal·lada a l’Antic Mercat

Ja pot visitar-se a la sala cívica de l’Antic Mercat l’exposició de Playmobil més gran de la història de la Comunitat Valenciana, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i l’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil (AESCLICK). Un grup d’alumnes del col·legi San José y Santa Ana han sigut els primers a gaudir debades d’esta exposició de 1.700 metres quadrats.

L’exposició està formada per catorze diorames, alguns dels quals contenen centenars de figures, que recreen escenes de temàtiques diverses. Així, a través dels populars clicks, els visitants poden acostar-se a la Terra Mitjana, recrear-se en el llunyà oest, viure en primera persona la Volta Ciclista a Espanya i gaudir d’una vesprada de Falles. No falten en esta gran exposició les tradicions i les festes de Torrent. Amb figures de Playmobil s’han recreat celebracions tan populars entre els torrentins com ara Sant Blai i el porrat i les desfilades de Moros i Cristians.

L’alcalde, Jesús Ros, en companyia de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i d’altres membres de la corporació municipal, han sigut de les primeres persones a visitar la mostra. Ferrer ha convidat a no deixar passar l’oportunitat de visitar l’exposició i ha destacat que “esta gran mostra no és només per al públic infantil, sinó també per als majors, que també en gaudiran i reviuran els jocs de la infància”.

L’exposició pot visitar-se en el següent horari: de dilluns a dissabte de 9 a 14 h; diumenges de 10 a 13 h; dimarts, divendres i dissabtes de 17 a 20 h. A més, la mostra estarà oberta en horari de vesprada els diumenge 16 i 23, el dimecres 26, el dijous 27, el dimecres 2 i el dijous 3. El dia 25 de desembre i els dies 1 i 6 de gener estarà tancada. El 5 de gener obrirà només al matí. Els grups, col·legis i associacions poden concertar la visita enviant un correu electrònic a visitestorrent@torrent.es.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.