Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Casa de la dona de Torrent obri les inscripcions per a les activitats del primer trimestre de 2020

gener 13, 2020

Les persones interessades poden apuntar-se des de hui fins al 13 de gener, a través del portal d’inscripcions de (www.torrent.es) o mitjançant registre d’entrada

La Casa de la dona Torrent comença l’any 2020 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a dones de totes les edats. Les activitats, coordinades per l’Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos: personals, socials i creatius des d’una perspectiva centrada en el la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu. Les inscripcions per a les activitats estan obertes des del dia 09 fins al 13 de gener, tots dos inclosos, a través del portal d’inscripcions de l’ajuntament (www.torrent.es), o mitjançant registre d’entrada. Les activitats tindran inici el pròxim 16 de gener.

La programació per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal: https://bit.ly/2uzd74j i a la Casa de la dona. També es pot trobar tota la informació com a actualitzacions setmanals en les xarxes socials de Casa de la dona: Facebook i Instagram.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.