Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona acull la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores
La Casa de la Dona acull la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores
,

La Casa de la Dona acull la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores

març 7, 2019

Una casserolada a favor de la igualtat i les activitats esportives en La Cotxera completen l’agenda de la Setmana de la Dona

La Setmana de la Dona a Torrent ha arribat al seu equador amb un gran nombre d’activitats, però, sobretot, amb un gran èxit de participació. Ahir al matí es va realitzar una marxa i casserolada per la igualtat, que va recórrer els carrers del municipi. En l’acte va participar l’alumnat d’alguns col·legis torrentins, que van llegir un manifest a favor de la igualtat. La concentració va tindre lloc al carrer 8 de març i es van dirigir al poliesportiu Anabel Medina. Una vegada allí es va realitzar un menjar i un espectacle en directe, on el riure va ser la protagonista dels monòlegs. L’alcalde Jesús Ros, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Lerma Besó, al costat dels representants de la corporació municipal, van acompanyar a les persones que van participar en la jornada.

La Casa de la Dona acull la Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores

 

Les activitats han continuat aquest matí amb la XVII Trobada de Dones Empresàries i Emprenedores de Torrent. La Casa de la Dona ha acollit aquest programa, en el qual també ha assistit la regidora d’Igualtat, destacant que es tracta d’una trobada per a “fomentar l’activitat empresarial femenina, la participació i visibilització de la dona emprenedora, donant motiu a la col·laboració entre dones en un espai idoni per a l’intercanvi de coneixements i experiències, amb la finalitat de crear guions d’èxit femenins

En aquesta ocasió s’ha comptat amb la participació de la Dra. Eva Cifre, de l’àrea de Psicologia Social de la Universitat Jaume I de Castelló i coordinadora del grup d’investigació de Gènere, Salut i Treball (GeST), que ha parlat sobre “El valor de ser dona emprenedora”. La xarrada ha tingut com a objectiu que les dones empresàries prenguen consciència de les seues capacitats com a emprenedores, així com dels reptes que han hagut de superar per ser dona i empresàries.

D’altra banda, durant tot el dia de hui s’han organitzat diferents activitats esportives. El centre La Cotxera ha realitzat una jornada de portes obertes amb classes totalment gratuïtes, que han donat inici amb un taller de ioga. Les dones han pogut gaudir també de zumba i aquagym. Aquesta vesprada a les 16.15 h tindrà lloc la classe de aquastep, a les 17 h, pilates i a les 18 h, ciclisme de sala.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.