Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La Casa de la Cultura ja té una nova claraboia per a protegir-se de les filtracions d’aigua

agost 4, 2017
El projecte de millores de les biblioteques de Torrent inclou tasques de neteja i desinfecció en la biblioteca de l’edifici Metro, que tancarà este cap de setmana, des de divendres a les 13.30 hores fins dilluns
Les reformes de la Casa de la Cultura, iniciades com a mesura de protecció de l’immoble, han finalitzat esta setmana. La nova claraboia del pati interior, que té forma de piràmide, ha sigut reparada mitjançant la substitució dels materials que la formen amb l’objectiu d’evitar que el vestíbul de la planta primera, pel qual s’accedix a la sala d’actes, presente filtracions d’aigua en episodis de pluja.  A més, com a mesura de protecció de l’immoble, s’ha reformat el perímetre interior del mur de la façana de la planta segona, ja que hi havia signes d’abundant humitat. Altres mesures que s’han adoptat han sigut desmuntar l’actual canaló, alçar la primera línia de teules i sanejar-ne la base. Les reformes es completen amb els treballs de coberta i reparació dels murs afectats.
Estes reformes i actuacions de millora es sumen a les que es dugueren a terme  anteriorment en els lavabos de la Casa de la Cultura, els quals es van adaptar per a fer-los accessibles a les persones amb diversitat funcional. Després de la remodelació, podem trobar uns lavabos totalment accessibles per a totes les persones. D’altra banda, en la biblioteca de l’edifici Metro també es faran diferents actuacions, com els treballs de desinfecció i neteja que es duran a terme este cap de setmana. Per este motiu, la biblioteca tancarà des de les 13.30 hores de divendres, dia 4 d’agost, fins al matí de dilluns. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament treballem diàriament perquè les biblioteques de la ciutat siguen un lloc agradable i de qualitat, on els estudiants de Torrent puguen estudiar de manera còmoda i se senten com a casa”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.